Какво да направите, ако Fortnite не започне?

Какво да направите, ако Fortnite не започне? В днешната статия ще се опитаме да отговорим на този въпрос, който интересува много играчи. Така че веднага трябва да разберете, че Fortnite е абсолютно същата игра като всички останали, така че и всякакви проблеми могат да възникнат с нея. Най-често срещаният проблем, с който се сблъскват много играчи, е невъзможността да започне играта.

Като правило има три причини, поради които Fortnite не стартира:

  • повредени файлове за игра;
  • намеса в работата на антивирусния софтуер за игри;
  • липса на администраторски права при стартиране на играта.

Fortnite не започва: какво да правя?

Проверка на целостта на файловете на играта

Ако вашето копие на Fortnite не се стартира на вашия компютър, тогава първото нещо, което определено трябва да опитате, е да проверите целостта на файловете за игри в стартовия панел на Epic Games и да се уверите, че те не са повредени. Щракваме върху иконата на зъбно колело в стартовия панел и избираме нужния ни артикул - точно както в Steam или всеки друг клиент на дигиталния магазин за дистрибуция.

Преинсталиране на играта

Ако стартерът открие повредени или липсващи файлове, проблемът е разрешен и просто трябва да изчакате файловете, които не са преминали сканирането, да се заредят и да продължите да играете Fortnite. Ако обаче след презареждане на файловете все още не можете да въведете Fortnite, препоръчваме ви да инсталирате напълно играта. Някои потребители твърдят, че това решение им е помогнало.

Изпълнете като администратор

Ако разбирате, че Fortnite не стартира определено не поради повредени файлове на играта, тогава ви съветваме да опитате да го стартирате от името на администратора. Като се има предвид, че Fortnite трябва да бъде стартиран от стартера на Epic Games, опитайте първо да го стартирате от името на администратора. Ако резултатът е един и същ - отидете в основната папка с Fortnite и задайте изпълним файл на играта да се стартира от администратора, след което го стартирайте през стартовия панел.

Деактивиране на антивирус

И последната популярна причина, поради която Fortnite не стартира, е, че антивирусният софтуер пречи на играта. Ако имате инсталиран антивирус на трета страна в операционната система, препоръчваме ви да опитате временно да спрете работата му. След като антивирусът е изключен, опитайте отново да влезете във Forntite.

Допълнителни решения

Надяваме се, че този материал ви е помогнал при изданието Fortnite. Ако все пак не можете да влезете в играта, препоръчваме ви да изпълните няколко допълнителни решения:

  • актуализирайте драйвера за видеокартата;
  • Инсталирайте всички необходими библиотеки за играта, например DirectX, Microsoft Visual Studio C ++, .NET Framework и т.н.
  • проверете състоянието на вашата мрежова връзка.

Интересни Статии