Какво да направите, ако фенерчето в Metro Exodus спре да работи?

В мрежата се появиха оплаквания, че ръчното фенерче спря да работи на местоположението на Каспийско море и някои други. В тъмни помещения, пълни с чудовища, е трудно да се направи без това устройство. Първоначално това може да не причини силен дискомфорт, защото има NVD. Въпреки това, в мрачните бойни сръчни чудовища, фенерче ще дойде по-удобно. Играчите, изправени пред подобни проблеми, често започват да прескачат цели глави, което е непрактично, но, признаваме, ефективно решение. Знаем как да разрешим този проблем с „малко кръв“.

Начини за възстановяване на фенерче

Според коментарите на геймърите, които успяха да отстранят подобен проблем, стана известно за следните решения:

  • Зареждане на фенерчето. Ако батерията е изтощена, фенерчето трябва да бъде заредено. Това може да се направи с „ F ;
  • Изключване на фаровете в колата. Наскоро, грешка, когато фенерче отказва да се включи заради фаровете. Трябва да влезете в колата и да включите или изключите фаровете;
  • Нулиране на настройките за управление. В Metro Exodus някои клавиши могат да откажат да работят без видима причина. Това могат да бъдат връзки по подразбиране или настройки за ръчно управление. Изходът от ситуацията е да възстановите настройките за управление до състояние по подразбиране;
  • Фенерчето не работи в зона с повишена радиация. Това поведение на фенерчето е нормално в определен момент от историята, когато героят навлезе в радиационната зона. Просто трябва да преминете през този раздел на играта и фенерчето ще започне да работи отново.

Ако никой от методите не помогна, можете да изчакате отстраняване на грешки само от разработчиците. В противен случай не остава най-приятният вариант - да започнете отново пасажа.

Интересни Статии