Как във VK да видите всички потребители, които са гледали вашата снимка?

Социалните мрежи са най-популярните уеб ресурси в Интернет, а рейтингът им в Русия се оглавява от Вконтакте. Всеки ден хиляди, ако не и милиони потребители активно използват социалната мрежа. Основната цел на влизането във ВК е да гледате видеоклипове, да слушате музика или да изучавате снимки на приятели. Сред цялото съдържание най-интересните са личните снимки на потребителите.

Доста често има желание да знаете тези, които са прегледали вашата страница, и по този начин да определяте интереса на човека. Odnoklassniki отдавна са имали функция да преглеждат посетителите на страниците, но това е вторият проект от Mail, VK принадлежи към тях. И все пак, има ли начин да разберете самоличността на потребителите, които са гледали снимки във VKontakte?

Мога ли да разбера кой е гледал снимките ми във ВК?

По-голямата част от социалните мрежи нямат достъп до информация за самоличността на онези, които са гледали вашите снимки. Освен в случаите, когато поставят харесване или оставят коментар под снимката. Същото важи и за VKontakte. Вътрешната политика за поверителност на VK и отношението към личните данни не позволяват тази функция да бъде приложена.

Защо няма такава възможност:

  • Няма желание да се отделят отделно сървърно оборудване за съхранение и изчисляване на необходимите данни. В допълнение, тази функция ще изисква скриптове да работят, тяхното развитие ще струва значителна сума;
  • Желанието за запазване на конфиденциалност на потребителите и икономически щети. Ако проведете проучване за необходимостта от функцията за гледане на личности, които са разгледали снимки, потребителите ще бъдат разделени на 3 фронта. Едното абсолютно няма да ви интересува, второто ще бъде коренно противоположно и едва една трета ще иска да види тази възможност. Пощата не иска да губи трафик, защото след въвеждането на функцията много потребители ще започнат да се въздържат от посещение на страници. Никой не иска да бъде видян под снимка на техния враг или бивш.

Просто казано, няма функция за гледане на пълен работен ден и най-вероятно никога няма да бъде. Освен това тази функция не е предвидена в Odnoklassniki, тук можете да видите само посетители на вашия акаунт. Съществуват обаче и други начини да разберете тази информация, която ще бъде разгледана в материала.

Как да разбера потребители, които са гледали снимките ми?

Има 3 начина за определяне на самоличността на потребителите.

Основни препоръки:

  • Разгледайте харесвания и коментари. Повечето потребители харесват снимки автоматично или просто случайно, така че доста хора, които са разгледали, могат да се видят в менюто на харесвания. За да видите потребителите, трябва да задържите курсора на мишката върху изображението на подобни под снимката. Все още има коментари, лесно е да се идентифицират и тези, които се интересуват особено от фотографията;
  • Преглед на репости. Това може да стане, ако снимката е на стената на общността или на личната страница. След като задържите курсора на мишката върху иконата за споделяне, се появява целият списък с потребители, препратили вашата снимка;
  • Използвайте приложения на трети страни. Това е най-функционалният начин, защото помага да се изчислят не само онези, които са прегледали страницата, но и да се получи допълнителна информация.

Приложения за проследяване на посетители до собствената им страница на ВК

Един от най-добрите начини да видите самоличността на гостите, посетили страницата, е да използвате специалното приложение „Моите гости“. Възможно е да го инсталирате директно във ВК чрез връзката. Избор от връзки за различни платформи се появява на целевата страница. Просто изберете подходящата връзка и кликнете върху нея. В компютърната версия на приложението първо се появява реклама, можете спокойно да я затворите. Сега потребителят е вътре в приложението.

Първият раздел „Гости“ показва информация за гостите на страницата. За да знаете винаги самоличността на посетителите, просто добавете приложението към отметки с помощта на горещите клавиши Ctrl + D. В допълнение, приложението My Guest има редица полезни функции, като скенер. Същността на скенера е да записва всички посещения в личния ви профил.

Сега приложението разпространява PRO-режим безплатно за 2 седмици на всички нови потребители. Просто трябва да добавите към официалната група за кандидатстване.

Недостатъкът на приложението е, че е невъзможно да видите всички, които са видели лична снимка в социалната мрежа. Но има възможност за проучване на списъка на всички потребители, които са влезли в страницата. Посочена е и продължителността на посещението, колко време е било и много интересна информация.

Фотошоп през "Моите гости"

Това приложение е разработило специален раздел, в който е възможно да се споделят харесвания. Това е платена функция, за нея трябва да плащате монети. Валутата на приложението се продава за гласове и струва 2000 монети за 10 гласа. След придобиването става възможно да се обменят харесвания, всеки струва 2 единици. По този начин е възможно да се "продават" и "купуват" харесвания под снимките.

Всеки ден можете да видите и харесате до 100 снимки. За да разберете броя на спечелените харесвания, трябва да отворите менюто Моите впечатления.

Добавката за VK „Моите гости“ може да помогне за увеличаване на броя на новите гости на страницата. Това е платена услуга, която първоначално ще струва 5 гласа. След поръчка на услуга до 1500 нови гости ще посетят търговска или лична страница.

Приложението има и раздел Фенове, където има списък с най-активните гости. Лидерът сам определя местата на лидерите. Има топ най-активни за различни периоди от време: седмица, месец, цял период от време. Приложението съдържа данни за техните действия на лична страница за избран период от време. Посочете броя на запитванията, харесванията, коментарите и т.н.

Приложението може да бъде развързано, ако прехвърлите лични данни в профила. Това ще премахне необходимостта от ръчно гледане на гостите, посетили страницата. Приложението генерира специална връзка, която показва подходящи данни за дейността на гостите.

Броят прегледи на запис във VK

Услугата VKontakte отдавна е придобила механизъм за отчитане на броя на гледанията на всеки пост. Ако преди харесванията и репортажите бяха единственият показател за популярност, днес е добавен още един параметър - показвания. Има функция във всяка версия на VK, както в уебсайта, така и в приложението за смартфон.

Въз основа на тези данни потребителят може лесно да определи интереса на аудиторията към определена публикация. Броят на гледанията ви позволява да създавате статистически данни за популярността на определени теми в групи и страници. Броят на всички изгледи е посочен от дясната страна на публикацията (под него). Важно е да разберете, че преглеждането се отчита независимо от това колко заинтересуван е потребителят. Няма значение дали е отворил публикацията и е направил коментар или просто е преминал през емисията на новини.

Между другото, изгледите се броят не само на страницата на потребителя, публикувал публикацията, но и на други страници, направили репост.

Как да видите любимите си снимки във ВК?

Малко, но полезно отклонение от темата е преглеждането на снимки, които са ви харесали и бяха отбелязани с харесвания. Достъп до информация е лесен за получаване:

  1. Отидете на страницата „Настройки“ от вашия профил.
  2. Кликнете върху елемента „Персонализирайте показването на елементите от менюто ми“.

  3. Сред целия списък трябва да намерите „Отметките“ и да активирате тяхното показване. Важно е да не забравяте промяната „Запазване“.

  4. Отворете главната страница на VK и отидете на раздел „Отметки“ в менюто отляво.
  5. Преглеждайте историята на публикациите, които потребителят харесва или кликва върху „Споделяне“.

Днес наистина няма начин да видите всички хора, които са разгледали снимките ми, но има алтернатива. Чрез приложението „Моите гости” е лесно да разберете дейността на страницата, самоличността на гостите. По този начин можете доста точно да проследите кой и какво е направено на вашата страница.

Интересни Статии