Как веднага да въведете страницата във ВК?

Социалната мрежа VKontakte е най-големият ресурс в ОНД. Около 100 милиона души седят на него и всеки ден обменят информация помежду си. Тази статия ще ви каже как да настроите личната си страница и да започнете да използвате VK.

Създайте VK страница

За да регистрирате страницата си, направете следното:

  • Отидете на vk.com .
  • След това отидете в полето „ Незабавна регистрация “.
  • Напишете вашите данни и щракнете върху „ Регистрация “.
  • След това ще трябва да изберете в коя държава живеете и да посочите мобилния номер.
  • След това кликнете върху „ Изпращане на код “ и на вашето число ще бъде изпратено съобщение, в което се посочва кодът, който ще трябва да бъде въведен.
  • Пред вас ще се появи прозорец, в който ще трябва да напишете парола за страницата.

След завършеното действие автоматично ще отидете на вашата страница.

Влезте в страницата

Сега отидете на страницата си, използвайки своя телефонен номер и парола. След като направите това, ще разберете, че вашата страница е напълно „гола“. Попълнете информационните полета, за да увеличите своята оценка. Благодарение на това страницата ще се счита за истинска и можете да намерите повече хора в услугата.

Попълване на профил

За да попълните профил с вашата информация, отидете на настройките и кликнете върху „ Редактиране на информация “. В този елемент можете да посочите всички данни за себе си.

Хората търсят

За да намерите приятели или познати, използвайте раздела „ Хора “. В този раздел напишете желаното име в реда за търсене и кликнете върху „ Търсене “. След като намерите подходящия човек, щракнете върху „ Добави като приятел “.

Въпреки това, понякога може да срещнете проблеми при търсенето. За да преодолеете тези проблеми, можете да използвате настройките за разширено търсене.

Интересни групи и страници

Също така във VK можете да посетите и да се присъедините към различни групи и общности. За да направите това, отидете на раздела „ Моите групи “. Можете да използвате търсенето за търсене на конкретни страници и групи.

Интересни Статии