Как да запазите, преместите или архивирате игри в Steam?

Повечето потребители на Steam имат на разположение доста обширна библиотека от игри. Най-вероятно често сте забелязвали как куп инсталирани игри се натрупват във вас. Имате нужда от повече място на вашия компютър, но няма желание да изтриете всякакви игри от Steam? Тогава е време да архивирате всички тези неща.

С помощта на програмата Steam Library Manager можете да архивирате, възстановявате или премествате игри, където искате.

Как да използвате Steam Library Manager?

Главната страница на програмата показва всички ваши игри и начините за тяхното възможно инсталиране. Можете да създадете толкова места, колкото искате да инсталирате вашите игри. За да освободите място, можете да преместите съдържанието на друго устройство. Програмата може също да актуализира библиотеката на Steam, да създаде нова библиотека или да я архивира. Всичко това е наистина лесно да се разбере благодарение на простия и интуитивен интерфейс. Помощната програма може също да търси повредени файлове, да проверява системните изисквания и куп други неща.

Steam Library Manager ви помага да спестите повече място

Програмата може да прави компресия на файлове по време на архивиране. Това отнема известно време и изисква не-слабо желязо, но си заслужава.

Можете да изтеглите Steam Library Manager на този линк.

Интересни Статии