Как да запазите играта в Red Dead Redemption 2?

Автоматичното запаметяване е полезно при изпълнение на мисии в Red Dead Redemption 2. Преди мисиите играта винаги се записва. Има и други точки, в които се извършва автоматично запис на напредъка: къпане, сън, покупка и продажба на предмети. Въпреки това е необходимо и ръчно спестяване. Особено полезно е, ако планирате да извършите някои опасни действия. Почти винаги, преди грабежа на оръжеен магазин, влак или банка, трябва да спестите. Последиците от грабежа са непредсказуеми, в различните градове броят на противниците и сложността им са различни.

Авто запазване

Автосъхранението е вид застраховка. Понякога герой умира, докато изпълнява мисии или по случайни причини. В този случай играта вероятно ще предложи по-подходяща точка за автоматично запазване от ръчното записване.

В играта контролните точки са разпръснати навсякъде. Те са прикрепени към място или действие. Автоматичното спасяване задължително се изпълнява при изпълнение на сюжетни мисии, мисии от асистенти и пр. Един особен начин за оцеляване е да се къпете и да спите. Все пак записът се случва по време на търговия, помага да се избегне загубата на получените артикули. Рядко, но в някои части на Дивия Запад може да се запази.

Как да запазите играта ръчно?

Записването е полезно в случаите, когато играчът иска да се забавлява или не е сигурен в крайния резултат. Понякога има желание да разбие целия град. Тук идва мисълта, че все пак ще е полезно и не искам непрекъснато да се включвам в битка с ловците. Достатъчно е да запишете играта, да се насладите на бъркотията и когато ви омръзне - изтеглете играта.

За да запишете в играта, трябва да отидете в менюто на играта и да изберете „Story“. Тук трябва да изберете „Запазване на играта“. По същия начин можете да се заредите в Red Dead Redemption 2. Когато създавате запис, има едно предупреждение - трябва да изберете правилния слот. Играта предлага да запишете играта в нов слот или да презапише съществуващ. Във втория случай няма да е възможно да се стартира от предишната точка, тя се изтрива. В противен случай всичко е същото като в другите игри.

Интересни Статии