Как да запазите деня на Hay в Google+ и Facebook

Можете да използвате акаунта си в Google+ или Facebook, за да запазите напредъка в деня на Hay на Android. Но не забравяйте: Google+ и Facebook поддържат само по една ферма на акаунт и винаги ще бъдат обвързани със свързаната ферма.

Ето защо горещо препоръчваме да имате само по една ферма на устройство; Не влизайте в играта си на Hay Day на Android устройства на други хора и не позволявайте на никого да влиза в играта сами. И в двата случая можете просто да загубите фермата.

За да свържете фермата с Google+, отворете приложението Google+ на устройството си с Android и се уверете, че сте влезли в профила си. След това отворете Hay Day и въведете настройките на играта. Кликнете върху бутона за вход в Google+, за да свържете фермата.

За да свържете фермата с Facebook, отворете приложението Facebook и се уверете, че сте влезли в акаунта си. След това отворете Hay Day и въведете настройките на играта. Кликнете върху бутона за влизане във Facebook, за да свържете фермата.

Не забравяйте: вашата ферма ще бъде трайно свързана с избрания акаунт във Facebook. Ето защо е много важно да сте сигурни, че сте в правилния запис.

Интересни Статии