Как да възстановим затворените известия за Android

Лента за известия за Android понякога е изпълнена с толкова много съобщения, че можете просто да го затворите инстинктивно, без да проверявате всичко, което е било там. Ако случайно сте затворили известията за Android в завесата, но има някакво важно съобщение, тогава пак можете да го върнете обратно.

В това кратко ръководство ще ви кажем как да получите обратно push известия за Android, ако случайно изтриете всички съобщения.

Журналът за известия за Android е мястото, където можете да видите изтритите известия. Това списание е достъпно само на Android 4.3 Jellybean или в по-нови версии на ОС. Нашето ръководство предоставя пример за настройка на възстановяването на известия в Android Lollipop.

  • Задръжте пръста си на празно място на началния екран, след което изберете Widgets
  • Превъртете джаджи вляво, докато стигнете до Настройки на джаджи
  • Задръжте тази джаджа с пръст, след което я плъзнете до един от екраните
  • В Настройки на джаджа, превъртете надолу, докато стигнете до журнала за известия за Android
  • На екрана трябва да се появи пряк път. Кликнете върху него и ще получите достъп до историята на известията за Android.

След като влезете в дневника за известия, ще видите активни известия в бяло и Android известия в сиво - това са съобщенията, които сте затворили. Можете да кликнете върху сивото известие и да отидете до източника на това съобщение - всичко е абсолютно идентично, ако първоначално сте кликнали върху активното известие на екрана на Android.

Интересни Статии