Как да възстановим загубен акаунт в Google?

Понякога се случва хората да забравят или загубят данните си, за да влязат във вашия акаунт в Google. Това кара всички услуги на Google да станат недостъпни за вас.

Ако все още просто сте забравили паролата за вашия акаунт, тогава просто трябва да се свържете с Google Recovery Recovery . В никакъв случай не пишете глупости в информацията за контакт. Също така е препоръчително, ако регистрирате втори имейл адрес.

Възстановяване на достъп до отдалечен акаунт

Изтритите акаунти могат да бъдат запазени за кратко време. Времето за възстановяване не е много дълго, но е така. За да възстановите, ще ви трябва номер на мобилния ви телефон.

Представете си, че не помните своето потребителско име и парола. Отидете на страницата „ Асистент с парола “ и кликнете върху „ Не си спомням паролата “. Напишете своя имейл от отдалечен акаунт.

След това ще бъдете отведени на страница, където ще трябва да въведете телефонен номер. След това ще получите код за достъп, който също трябва да въведете.

След всичко, което е направено, ще бъдете прехвърлени на страницата за възстановяване. Той ще съдържа връзка с искане за възстановяване. Ако обаче не можете да го намерите там, най-вероятно акаунтът вече е изтрит. Ако бъде намерен, следвайте последните стъпки, за да преминете проверката. Напишете актуализираната парола и след това я потвърдете.

Възстановяване без лични данни

Как да промените паролата без прикачен мобилен телефон и допълнителен имейл? Отидете на страницата „ Асистент с парола “ и кликнете върху „ Не помня паролата “. След това кликнете върху „ Трудно да отговорите “.

След това ще трябва да потвърдите, че акаунтът е ваша собственост. Ще трябва да напишете за датата на създаване, името на етикетите, най-използвания имейл адрес.

За да гарантира максимална сигурност, Google ще ви зададе възможно най-сложни въпроси. Опитайте се да отговорите точно. Ако не знаете отговора, можете да опитате да гадаете.

Също така ще бъде добре, ако използвате устройството, което преди това е извършило разрешение.

Интересни Статии