Как да възстановим оръжията в Red Dead Redemption 2?

RDR 2 спечели популярност поради необичайните теми на играта и вниманието към детайлите. Някои аспекти усложняват играта, но това само я прави по-интересна. Едно от тези малки неща е влошаването на оръжията. Това се дължи както на активното използване на бойната техника, така и на изтичането на времето.

Какво се случва, когато оръжията са повредени?

Сега си струва да обясним защо оръжията трябва да бъдат ремонтирани. Това ще помогне на факти, показващи как се променят характеристиките на оръжията:

  • Намалява щетите по целта;
  • Увеличава времето за презареждане;
  • Скоростта на стрелба е намалена;
  • Точността на оръжието се влошава.

Ако дълго време пренебрегнете проблема, пушките ще се превърнат в дрънкулки. Те могат да бъдат уволнени, но ще стане изключително трудно да се убие врагът.

Как да поправим оръжие?

Играта Red Dead Redemption 2 предлага два начина за поправяне на оръжия:

  • Потърсете помощ от оръжейник;
  • Поправете се.

Чрез оръжейника

Това е най-добрият метод за ремонт по отношение на икономия. Оръжейникът извършва възстановяване на въоръжение за малко количество. Лесно е да намерите подходящия персонаж във всеки град, като посетите магазина за оръжие След разговор с героя и плащане на дължимата сума, пистолетът влиза в инвентара напълно оперативно.

Как да възстановите оръжията сами?

Ремонтът може да се извърши ръчно във всяко кътче на света, без да се посочват специални места. Единственото условие за възстановяване е да имате оръжие с масло.

Как да ремонтирате оръжия:

  1. Отидете на панела, където е избрано основното оръжие. В PlayStation 4 можете да отидете до желания прозорец с помощта на бутона L. На Xbox One менюто се отваря, като щракнете върху бронята отляво на джойстика. Менюто показва нивото на здраве на оръжието.

  2. Използвайте аналоговия стик, за да изберете оръжието, което искате да възстановите в първоначалното му състояние.
  3. Започнете процедурата за ремонт. Бутонът R3 на PS4 и дясната пръчка на Xbox са отговорни за това.
  4. Съгласете се да възстановите оръжията и да се върнете в първоначалното си състояние.

Маслото за оръжие се използва при всеки ремонт. Не е извлечен материал. Маслото се продава от оръжейник във всеки град. Цената е 1, 5 долара. Не е евтино, по-изгодно е да използвате ремонт на оръжейник. Независимо от това се препоръчва да закупите поне част от маслото, в случай че трябва да поправите оръжия в полето.

Интересни Статии