Как да върна стария дизайн VKontakte?

Социалната мрежа VKontakte, 17 август, получи нов дизайн, който за съжаление не се хареса на всички потребители. Новият дизайн на VKontakte беше критикуван и от основателя на социалната мрежа VKontakte и бившия изпълнителен директор Павел Дуров. За съжаление е невъзможно да се върне стария дизайн по официален начин. За щастие има един неофициален начин да върнете стария дизайн на социалната мрежа VKontakte.

И така, възможно е да върнете стария дизайн на сайта, като използвате разширението за браузъри Chrome, Opera и Firefox. Това разширение се нарича Стилен. По-долу ще опишем подробно стъпките за инсталиране на разширението и други подробности.

  1. Трябва да изтеглите разширението Stylish:
    • Стилен за Chrome.
    • Стилен за Firefox.
    • Стилен за опера.
  2. Инсталирайте разширението. След това отворете специална страница със стария дизайн на VKontakte. Кликнете върху бутона „Инсталиране със стилен“.

  3. След като зададете стиловете, рестартирайте браузъра, след което сайтът на VKontakte ще бъде наличен в познатия стар дизайн.

Имайте предвид, че според разработчиците на добавката стиловете могат да работят нестабилно. Сред най-големите проблеми е напълно разбитата секция с съобщения. Развитието на разширението обаче е в разгара си и може би в бъдеще повечето проблеми ще бъдат отстранени.

Интересни Статии