Как да увеличите издръжливостта в Red Dead Redemption 2?

Главният герой на Red Dead Redemption 2 има такъв индикатор като издръжливост и той може да бъде развит. Тази характеристика е важна при движение в открития свят. Издръжливостта показва периода, в който Артур може да тече. За да влезете в спринта, трябва да натиснете бутона "X" на контролера два пъти. По време на бягането героят се движи по-бързо, но издръжливостта се изразходва през цялото време. Показване на тази функция е иконата на мълния, разположена в горната част на минималната карта в долния ляв ъгъл.

Първоначално Артур има ниска издръжливост - около 30-35% от възможния максимум. Това показва, че героят вече е в лоша форма. За да подобрите издръжливостта, просто трябва да движите краката си. Докато бягате и ходите, границата на издръжливост бавно се увеличава. Издръжливостта е отговорна не само за бягането, но и за ръкопашния бой. Боевете също помагат да се разтърси тази характеристика.

Издръжливостта има редица нива, общо са осем. С развитието на параметъра нивото му ще се увеличава. В същото време можете да надхвърлите показателя за максимална издръжливост и да достигнете колкото десетото ниво. Само специално оборудване може да развие издръжливост на нива 9 и 10.

Интересни Статии