Как да увеличим оцеляването на Артур в Red Dead Redemption 2?

По очевидни причини, в началния етап на играта Red Dead Redemption 2, Артур има малък запас от здраве. Броят на живота е развиваща се способност. За да може Артур да развие най-голямата способност за оцеляване, той трябва да се научи.

Нивото на здравето се показва в долния ляв ъгъл, малко над мини-картата. Това е икона на напълно или частично напълнено сърце с циферблат. Здравето не показва самото сърце, а мащаба около него. Здравният показател е най-ценният параметър от цялата скала от характеристики. Всеки път, когато нанесете щети, вашето здраве намалява. Сърцето вътре в скалата показва скоростта на самовъзстановяване на здравните точки на героя.

Как да увеличим жизнеспособността до максимум?

Нищо много не трябва да се направи, за да се развие характеристика. Просто трябва да се борите със съперници и да нанасяте щети от огнестрелно оръжие, близките оръжия или юмруци. Тогава трябва да изчакате независимото възстановяване на живота. Не трябва да използвате лекарства, в противен случай нивото на здравето няма да се увеличи. Препоръчва се да се пие тоник само в краен случай.

Всеки път, когато нанесете щети, жизнеността на Артур се увеличава. В началото на играта скалата се запълва само до първо ниво, но с течение на времето се увеличава до осмо ниво. Ако използвате специално оборудване, стандартът на живот може да се увеличи до десетото ниво.

Интересни Статии