Как да стартирате PS Vita игри на PlayStation TV без ограничения

Напълно нов хамалски хак от един от потребителите в мрежата ви позволява да стартирате PS Vita игри на PlayStation TV без ограничения. Първоначално това устройство няма възможност за стартиране на игри или приложения, предназначени за PS Vita и това може да се счита за най-съществения му недостатък. Собствениците на PlayStation TV ще се радват да знаят, че най-накрая е намерено неофициално решение, което премахва това досадно ограничение и най-важното - решението е напълно безплатно.

Процедурата за отключване на допълнителни функции е изключително проста и не изисква задълбочени познания в програмирането или хакването. Всичко, от което се нуждаете, е редовно писмо, което трябва да отворите в имейл клиента, вграден в PlayStation TV.

По-долу описваме цялата процедура стъпка по стъпка, така че да сте сигурни, че правите всичко правилно.

Стъпка 1: Изтеглете файла, намиращ се на тази връзка към вашия компютър.

Стъпка 2: Отворете файла във всеки удобен пощенски клиент или го прикачете към писмо на сайта на вашата пощенска услуга и го изпратете като писмо до адреса, конфигуриран в пощенския клиент на вашия PS Vita.

Стъпка 3: Стартирайте имейл клиента на PS Vita и намерете писмото. След като го отворите, ако всичко е направено правилно, трябва да видите точно същото, което е показано на екрана:

Стъпка 4: Кликнете върху иконата на прикачения файл. Трябва да видите следното съобщение:

Стъпка 5: Не щракнете върху OK, а вместо това щракнете върху бутона PS и напълно затворете приложението.

Стъпка 6: Стартирайте отново приложението за имейл PS Vita. Ще установите, че всички настройки са нулирани и можете да влезете отново с вашето потребителско име и парола. Вашият PlayStation TV вече е готов за инсталиране на необходимото съдържание.

Стъпка 7: Изтеглете друг файл от тази връзка към вашия компютър и го преименувайте на „# 0“ без кавички. Уверете се, че вашата ОС не добавя разширение към файла и цялото име на файла се състои само от два знака. Ако показването на разширения на файлове в Explorer не е активирано на вашия Windows, активирайте тази опция, за да се уверите, че файлът има правилното име. Успешното приключване на цялата процедура зависи от това.

Стъпка 8: За да отключите възможността да стартирате всякакви PS Vita игри, изпратете файла с писмо до адреса, който е конфигуриран във вашия PS Vita. Следният обект трябва да бъде посочен като тема на писмото: 'ur0: игра / старт / list_launch_vita.dat'.

Стъпка 9: За да отключите всички PSP и PSX игри, изпратете файла отново с писмо до адреса, който е конфигуриран във вашия PS Vita. Само този път посочете следния ред в темата на съобщението: 'ur0: game / start / list_launch_emu.dat'.

Стъпка 10: Повторете стъпки 3, 4 и 5 от тази инструкция за всяко писмо, изпратено до PS Vita. Не забравяйте да щракнете върху OK и незабавно затворете напълно пощенския клиент.

Сега вашият PlayStation TV приемник е готов да стартира всякакви игри за PS Vita, PS и PSX.

Някои игри изискват сензорно въвеждане или контрол. За да можете да играете такива игри, уверете се, че сте активирали емулация на сензорен екран. За да активирате тази функция, натиснете и задръжте бутона PS, докато се отвори менюто. По-долу виждате екранна снимка с активирана опция за емулация на докосване:

Препоръчваме да използвате контролера Dualshock 4. заедно с вашия PlayStation TV, сензорният му панел може напълно да замени сензорен екран PS Vita.

Кажете ни в коментарите дали сте успели да използвате този малък хак и дали бихте могли да играете PS Vita игри на вашата PlayStation TV.

Интересни Статии