Как да стартирате играта без да се свързвате към мрежата в Steam / Origin или без диск

Как да стартирате играта без физически носители, тоест диск или Интернет, е спешен проблем не само за феновете на пиратските сглобки, но и за собствениците на лицензирани игри, които искат да опростят процеса на стартиране.

Изпълнение на игра без диск

Поради опитите на разработчиците да защитят продукта си от пиратство, много игри изискват при стартиране да бъде поставен лицензиран диск и без него няма да стартират. Ако сте инсталирали играта, като заемате диск или просто искате да избегнете механични повреди от честа употреба, тази инструкция може да ви е полезна.

Той е подходящ не само за собствениците на лицензиран диск, но и като решение на често срещана грешка с невъзможността да стартира изтеглена игра поради липсата на диск в устройството.

Използване на изображение на диск

Има много начини да започнете игра без диск. Най-често срещаният от тях е използването на изображение, монтирано в DAEMON Tools или Alcohol. Тези програми създават виртуално копие на вашия диск и след това го монтират на виртуално CD устройство, като по този начин убеждават системата, че необходимия диск е на мястото си.

За този метод ще ви е необходим диск за игра или изображение, изтеглено от интернет.

 1. Изтеглете DAEMON Tools или Alcohol от надежден източник, сканирайте дистрибуцията с помощта на антивирус (за всеки случай), след това го изключете и инсталирайте програмата.
 • Можете сами да създадете изображение или да го изтеглите от интернет. Изображенията на диска имат разширението * .iso. За да запишете изображение на диск, изберете функцията "Създаване на изображение" в една от тези програми и следвайте инструкциите в съветника.
 1. Сега, когато имате изображението на желания диск, трябва да го монтирате. Отворете изображението с помощта на програмата и след това - монтирайте го, създавайки виртуално устройство.

 1. Стартирайте играта - всичко трябва да работи!

Ако този метод не работи и вие сами сте създали изображението, дискът може да има защита от запис и ще трябва да използвате друга програма за работа с изображения на дискове. CD Clone често се използва за копиране и създаване на защитени изображения на дискове с игри.

 1. Изтеглете CD Clone и го инсталирайте.
 2. Поставете диск и го копирайте от изображението с помощта на програмата. Важно е да изберете типа игра в диска в менюто.

Проблемът може да е и в програмата, чрез която е монтиран диска. Ако дори следвайки инструкциите по-горе, получите подобно съобщение, трябва да използвате друга програма, за да монтирате изображението.

Може да ви е необходима програмата Game Jackal, създадена да работи със защитени устройства.

 1. Изтеглете и инсталирайте, стартирайте го и изберете „Създаване на потребителски профил“. Ако имате диск, трябва да го извадите засега и да изключите виртуалния диск.
 2. Изберете автоматичен тип защита на диска.

 1. Въведете името на профила на играта: можете да използвате името на играта или нещо друго.
 2. Посочете директния път към инсталираната игра. Тя трябва да изглежда така:

 1. Премахнете отметката от първата отметка и поставете диск или активирайте устройството.

 1. След известно време играта ще започне, но трябва да бъде затворена. Това е необходимо, за да може програмата да завърши създаването на профила. Когато този процес приключи, можете да създадете икона за игра директно от програмата и да играете без диск.

NoCD / NoDVD

Можете също да намерите модове или No-DVD пляскане в Интернет, но внимавайте и изтегляйте такива програми само от надеждни източници!

 • Преди да инсталирате, не забравяйте да архивирате основните игрови файлове, които обикновено са посочени в инструкциите за инсталиране;
 • не се препоръчва да използвате този метод за лицензирани игри, ако планирате да ги стартирате по-късно чрез Steam или Origin.

Изпълнение на игра без мрежова връзка

Често игрите, изтеглени чрез Steam, не започват без самата програма и не искат да работят без интернет връзка. Освен това, ако се опитате да стартирате пиратска игра чрез Steam или Origin, тя няма да стартира и рискувате да получите доживотно заключване в услугата.

Лицензираните игри, като правило, не започват, докато проверката не премине през системата, но след това не изискват мрежова връзка. В случай на пиратски игри, Steam или Origin винаги трябва да се приемат офлайн, така че да няма проблеми.

Пускането на игра в Steam или Origin без интернет е лесно. За да направите това:

 1. Необходимо е да деактивирате автоматичното актуализиране на услугата;
 2. Вземете Steam или Origin офлайн предварително.

След това не би трябвало да възникват проблеми със стартирането на тези програми без интернет.

Сега знаете как да стартирате играта без диск и интернет. Ако препоръките от статията не са ви помогнали, можете да опитате да намерите решение на проблема си в други статии на нашия уебсайт.

Интересни Статии