Как да спечелите допълнителни пари в Metal Gear Solid 5

Няколко подробни описания как да спечелите допълнителни пари в играта Metal Gear Solid 5 - стъпка по стъпка инструкции, съвети за преминаване.

В тази малка селекция от съвети ще ви кажем как да спечелите допълнителни пари в играта Metal Gear Solid 5. Разбира се, говорим за валута в играта, която в бъдеще ще ви позволи да подобрите майчината база. Тази валута е известна на всички фенове на Metal Gear Solid V като "Брутен военен продукт" (съкратено БВП или GMP).

За разлика от предишните части на играта, правенето на валутата в играта в The Phantom Pain не е толкова просто, но тъй като определено е полезно за вас в процеса на преминаване, ние събрахме тук няколко съвета за това къде и как да получите допълнителни „монети“.

 1. Крадете нещата с балон, за да ги продадете

  Системата Fulton (с други думи балони) може да се използва в играта, за да изпращате бойци и предмети, които сте добили в базата на майките. След това можете да напуснете и да използвате нови хора за пълноценното функциониране на базата. Получени предмети, можете спокойно да продавате. Особено, ако те не са особено полезни за вас. Всичко, което не възнамерявате да използвате, пускате за продажба и по този начин получавате пари от игра за повече необходими разходи.

 1. Вземете награди за допълнителни мисии

  В допълнение към поредицата от мисии, които са в основата на сюжета на играта, можете да вземете и по-къси и опростени мисии, които не са свързани с основните и за изпълнение на всяка от тях получавате допълнителна валута. MGS5 е добър, тъй като осигурява огромен обем на игрална активност паралелно с основната сюжетна линия. Именно там трябва да потърсите задачи на трети страни, за да получите „монети“ и различни неща за бонус. Между другото, вие също можете да пуснете този персонал за продажба, както споменахме в първия параграф.

 1. Изпращайте войници на различни задачи

  За да получите тази възможност, първо трябва да работите и да надстроите платформата на бойния отряд. След като това е направено, в този момент ще можете да изпращате своите войници за различни задачи и да наемате нови бойци. За това ще бъдете кредитирани с допълнителни пари за игра.

 1. Намиране и продажба на диаманти за продажба

  През цялата игра ще можете да намерите няколко диаманта, скрити на различни места. Въпреки че не са фасетирани, за тях можете да получите десетина или няколко десетки хиляди монети. Някои играчи успяват да спечелят до сто хиляди от такава продажба.

Ако намерите повече подобни начини, които потенциално биха могли да донесат на играчите допълнителни пари, тогава ни кажете за тях в коментарите.

Интересни Статии