Как да скриете отвора на дисплея в Galaxy S10?

Ново от Samsung Galaxy S10 може да се похвали с актуализиран Infinity-O дисплей. Освен това смартфонът придоби атрактивен, но в същото време необичаен външен вид. Samsung реши да пробие устройството, като изряза дупка в него с лазер. Дупката е предназначена за инсталиране на предната камера или камери, както в Galaxy S10 Plus. Не всеки харесва дупката; може ли да бъде скрита? Ето какво трябва да направите.

В Galaxy S10 и S10e прорезът е кръгъл отвор. В S10 Plus формата прилича на таблет, всичко за да се побере двойна камера. Тази иновация е доста разсейваща, дупката става особено забележима на бял фон, например, след стартиране на Gmail. Samsung благоразумно предостави на клиентите възможност да скрият дупката, което я прави не толкова забележима. За да направите това, можете да инсталирате черна лента отгоре на екрана, на фона му дупката престава да се вижда.

Ако прорезът е досаден, можете да го скриете:

  1. Отворете системните настройки.
  2. Отидете в секцията „Екран“.
  3. Отворете менюто „Приложения“ и изберете „Приложения на цял екран“.

  4. Кликнете върху опцията „Скриване на предната камера“.

След това действие в горната част на екрана ще се появи черна лента. Почти напълно затваря черната вдлъбнатина от камерата.

Има и друг начин - да зададете подходящия тапет. Те използват липсата на телефон по оригиналния начин. Днес има теми за S10 и S10 Plus. Някои от тях могат да се видят по-горе.

Интересни Статии