Как да се телепортирате към Red Dead Redemption 2?

Бърз кон ви помага да пътувате през Дивия Запад с висока скорост. В същото време все още е трудно да се преодолее голямо разстояние по него. За пътуване през половината карта или повече има удобна възможност - бързо движение. Тя ви позволява да се движите само между вече отворени градове в Дивия запад, а не по която и да е част от картата. Независимо от това, с телепортацията можете да достигнете желаната точка много пъти по-бързо.

На началния етап не е ясно как се осъществява телепортацията. Скоро играта въвежда в хода на събитията и предлага да се ориентирате с:

  • Stagecoach (пощенски превоз);
  • Железопътна комуникация;
  • Карти за бързо движение в лагера.

Бързо пътуване с влак

Билетите за влак се продават на гарата. След закупуване на билет е необходимо да продължите към перона и да вземете влака. След кацане героят веднага ще се появи в крайната точка.

Методът може да е скъп, тъй като не винаги е възможно да се стигне до крайната дестинация наведнъж. Ако влакът не отиде до желания град, ще трябва да смените влакове. От друга страна, пътуването с железопътен транспорт се предлага на всяко ниво на награда за главата.

Телепортация чрез Stagecoach

Пощенският превоз се намира в почти всички градове, особено често се среща в големи населени места. Тя пътува до всички градове, които вече са посетени от героя. Превозът се движи по пътищата, така че няма ограничения като наличието на железопътната мрежа. Услугата е платена, първо трябва да се съгласите със собственика на сцената.

Долен ред: предимството на метода е наличието на движение между всички градове, недостатъкът е, че не можете да карате с висока награда за главата си.

Как бързо да се измъкнем от лагера?

Първоначално играчът няма възможност да пътува от собствения си лагер. Първо трябва да подобрите лагера и неговото надграждане става достъпно почти в началото на играта.

Какво трябва да направите, за да се телепортирате от лагера:

  • Изпълнете търсенето на заеми и други грехове, получени от героя на Щраус, докато завършите глава 2. Задачата отваря възможността за по-нататъшно подобряване на лагера;
  • Изградете най-доброто жилище за холандски. Цената на подобрението е 220 долара;
  • Купете бърза карта за $ 345.

Щом всички условия са постигнати, зад шатрата на героя се появява карта. С негова помощ можете абсолютно да обикаляте Дивия Запад. Единственият проблем е, че няма начин да се върнете в лагера. Трябва да се ориентирате по свой начин или да използвате други методи за телепортиране.

Интересни Статии