Как да се сдобием с бронята Shadow Shadow в Destiny 2?

Играта Destiny 2 разполага с голям арсенал от разнообразно оборудване, но едно от тях се откроява от останалите - Драконовата сенна броня. Комплектът за сенки Dragon е един от добрите набори в играта. Комплектът е доста добре дошъл, въпреки не най-добрите характеристики на защита. Повишеното внимание към комплекта се дължи на редица добри перки и подобрения във външния вид. В статията можете да научите за характеристиките на комплекта и как да го получите.

Какво е набор от Dragon Shadow?

Комплект броня е екзотичен комплект за защита на ловец с няколко интересни характеристики. Основните предимства на комплекта са: увеличаване на скоростта на движение и скоростта на боравене с оръжие. Изброените бонуси се активират за кратко време след укриване, което често спасява живота и е решаващо умение в битките. Освен това, в добавката Warmind, когато се носи броня при укриване, презареждането на оръжия се ускорява.

Бронята поддържа прикачването на два мода:

  • Пластелизиращо подсилване - повишава устойчивостта на организмите;
  • Възстановяващо - увеличава скоростта на регенерация на живота.

В допълнение можете да прикачите перка на Unmlinching Gun Aim, който намалява вибрациите на героя при насочване към SMG. Има и перкето „Първичен амуниционен търсач“, което увеличава вероятността от падане на боеприпаси за основното оръжие. Бронята поддържа закрепването на орнаменти: Tiamat, Exotic Hunter Ornament. Закрепването на бижута ще направи външния вид още по-интересен.

Къде мога да взема доспехите на Dragon Shadow?

Днес можете да закупите драконова сянка от търговец Зур. Гръдната броня на 23 легендарни фрагмента си заслужава, останалата част от комплекта струва същата сума. Комплектът включва ръкавици, каска и ръчен пистолет. Друг начин да го получите е да изберете от воюващите герои или чудовища като капка. Тя може да бъде наградена като награда от Nightfalls и Flashpoints. Комплект може да бъде закупен за екзотични програми.

За да получите точно бронята на Dragon Shadow, по-добре е да отидете до търговеца в Zur и да платите дължимите разходи. Това е най-добрият начин да закупите броня, защото при други методи трябва да разчитате на случайността. Скоро описът на търговеца може да бъде заменен, следователно не си струва да отлагате въпроса, предложението не трае вечно.

Интересни Статии