Как да се отървете от проблеми със старта, сривове, замръзвания и други грешки при преминаване на Might & Magic: Heroes VII

Might & Magic: Heroes VII вече е наличен за изтегляне в магазина на Steam, но потребителите продължават да отчитат, че намират проблеми с пускането в играта, сривове поради различни грешки, замръзвания и други грешки. В тази статия сме събрали най-често срещаните проблеми и предоставяме решения за тях.

Играта се срива при стартиране

Отидете в папката „Документи“, разположена в потребителската директория (най-често на диск C :). Изтрийте папката Might and Magic VII от нея. След това рестартирайте играта и трябва да преминете през зареждащия екран без проблеми.

Играта изобщо не започва

Опитайте да преименувате файла „libcef.dll.old“ в „libcef.dll“. Можете да го намерите на C: / Program Files (x86) / Ubisoft / Ubisoft Launcher Game

Играта използва грешна графична карта.

Ако се опитвате да стартирате играта на игрален компютър или лаптоп, най-вероятно в системата ви са инсталирани две видеокарти (едната е интегрирана в централния процесор, а другата е инсталирана отделно). Можете да проверите коя от двете видеокарти използва играта, като въведете менюто за графични настройки директно от главното меню на играта. Ако външна видеокарта не е инсталирана като основна в играта, направете следните стъпки:

NVIDIA

  • Отворете контролния панел на NVIDIA
  • Отидете в секцията за управление на 3D настройки и изберете файла "MMH7Game-Win64-Shipping.exe"
  • Ако играта използва интегрирана графика, задайте NVIDIA висока производителност и опитайте да рестартирате играта.

AMD

  • Отворете контролния панел Catalyst.
  • Щракнете върху раздела Настройки на динамичната графика.
  • Задайте на играта приоритет с висока производителност.

Отпътуване Might & Magic: Heroes VII

Отидете в основната папка на играта и изтрийте ProfileData

Отстраняване на неизправности Uplay Launcher

  • Извадете стартовия панел Uplay с помощта на контролния панел на Windows и рестартирайте компютъра.
  • Изтрийте всички файлове и папки, свързани с Uplay, разположени в папката Program Files.
  • Преинсталирайте Uplay с помощта на собствения инсталационен файл, който може да бъде изтеглен от официалния уебсайт на Ubisoft.

Проблеми с мишката при преминаване на Might & Magic: Heroes VII

Ако имате проблеми с контрола на мишката в играта Might & Magic: Heroes VII, уверете се, че имате инсталирана най-новата версия на играта. Той съдържа всички необходими корекции и корекции, свързани с мишката.

Грешка при запис на диск

Първо се уверете, че на целевия диск има достатъчно свободно място. Ако има достатъчно място, опитайте да инсталирате отново Uplay. Той може да помогне и за отстраняване на проблеми.

Проблеми с възпроизвеждането на видеоклипове и видеоклипове в режим на цял екран Might & Magic: Heroes VII

Ако някои видеоклипове и видеоклипове в играта Might & Magic: Heroes VII не играят в режим на цял екран, първото нещо, което трябва да проверите за актуализирани версии на вашите системни драйвери. Също така инсталирането на всички актуализации на Windows може да повлияе на разрешаването на такъв проблем.

Закача на играта Might & Magic: Heroes VII

Уверете се, че всички драйвери за видеокарта са актуализирани до най-новата и най-актуалната версия. Ако на уебсайта на производителя има актуализация, не забравяйте да го изтеглите и инсталирате. Това ще реши проблема и ще премахне играта замръзва.

Закъснения и изоставания на изображението в играта Might & Magic: Heroes VII

Опитайте се да завършите всички фонови програми и помощни програми, работещи в системата, паралелно с играта. Не забравяйте да деактивирате активния режим на вашия антивирусен софтуер и рестартирайте играта.

Това са всички най-популярни и често срещани проблеми, които потребителите изпитват при попълването на Might & Magic: Heroes VII. Ако не сте намерили проблема си в тази статия, опишете го и конфигурацията на вашия компютър в коментарите. Ще се опитаме да намерим ефективно решение и да го опишем в следващите статии.

Интересни Статии