Как да се отървете от проблеми и грешки при стартиране и предаване на Assassin’s Creed: Syndicate

Както показва практиката, колкото по-голямо е изданието за PC, толкова по-голяма е вероятността от различни видове проблеми и грешки. Доста е трудно да оптимизирате играта за всички конфигурации на системата и да осигурите всичко. Също така от голямо значение е настройката и инсталираният софтуер на определен компютър и следователно, за да елиминирате някои проблеми, не трябва да чакате да се пусне актуализацията, а по-скоро да направите няколко прости процедури. В тази статия ще ви покажем как да избегнете проблеми и грешки при стартиране и предаване на Assassin's Creed: Syndicate.

Какво става, ако Assassin's Creed: Syndicate изобщо не започне?

 • Първото нещо, което трябва да направите в тази ситуация, е да проверите дали системните изисквания на играта и конфигурацията на вашия компютър съвпадат. Ако те отговарят на поне минималните изисквания, тогава преминете към следващата стъпка.
 • Проверете пълния път до изпълнимия файл на играта и нейната главна папка. На нито един етап от пътя не трябва да се съдържат руските имена на папки и файлове. Това може да е причината за неуспеха да стартирате играта. За да коригирате такъв проблем, най-добре е да деинсталирате играта, да преименувате директорията с проблеми и да инсталирате отново.
 • Актуализирайте системните пакети, предназначени за правилната работа на игрите. Те включват пакетите Visual C ++, .Net Framework и DirectX. Можете да ги изтеглите на официалния уебсайт на Microsoft. След като ги инсталирате, препоръчително е да рестартирате компютъра.
 • Не забравяйте да проверите за най-новите драйвери за всички компоненти на вашия компютър. Можете да направите това на уебсайтовете на производителите или като използвате специален софтуер. Ако намерите по-нови версии на драйвери, изтеглете и ги инсталирайте.
 • Опитайте да стартирате играта от името на администратора или в режим на съвместимост с Windows 7. За да направите това, щракнете с десния бутон върху изпълнимия файл, изберете елемента Properties в контекстното меню и отворете раздела Съвместимост.
 • Също така си струва да се уверите, че вашето копие на играта работи. За целта посетете ресурса, от който е инсталирана дистрибуцията, и прочетете коментарите на други потребители.

Какво става, ако играта Assassin's Creed: Syndicate се забави, докато преминава?

 • Това е едно от онези издания на игри, които са толкова взискателни, че забавят темповете си дори на съвременни и мощни системи. Трябва да сте подготвени за факта, че на някои етапи от пасажа интерфейсът може да се забави, намалявайки качеството на картината и честотата на кадрите. За да увеличите FPS можете да изтеглите и инсталирате специалната програма Razer Game Booster.
 • В някои случаи почистването на паметта на компютъра и регистъра от различни боклуци може да помогне, което намалява общата производителност на системата. Опитайте да стартирате всички приложения и процеси, които в момента са ненужни, преди да започнете играта.
 • Освен това, остарял драйвер за видеокарта може да е причина за забавянето на интерфейса и проблемите с качеството на графиката. Проверете за актуализации и ги инсталирайте, ако е необходимо.

Какво става, ако играта Assassin's Creed: Syndicate се срине по време на пасажа?

 • Активният режим на вашия антивирус може да причини този проблем. Преди да започнете играта, опитайте да спрете системното наблюдение или напълно да деактивирате антивирусен софтуер.
 • Ако играта се срине на едно и също място или непосредствено преди полета, забележите значително намаляване на скоростта на играта и качеството на картината, опитайте да намалите графичните настройки в играта. Може би проблемът е в тях.

Ако не сте намерили решение на конкретен проблем, който възниква при инсталиране, стартиране или преминаване през Assassin's Creed: Syndicate в тази статия, не забравяйте да опишете ситуацията в коментарите и да дадете пълната конфигурация на вашия компютър. Ще се опитаме да намерим ефективно решение и да ви разкажем за него в следващите материали на нашия уебсайт.

Интересни Статии