Как да се отървем от грешки, грешки, сривове и проблеми в играта Съперници на Етър

Съперниците на Aether в наши дни продължават да се уверяват на място в класациите за популярност на Steam, но много потребители продължават да съобщават за наличието на множество грешки, грешки, сривове и проблеми с контролерите. Събрахме за вас най-ефективните и популярни поправки за тези проблеми.

Как да се отървем от грешки, грешки, сривове в играта Съперници на Етър

Проблеми с контролери в играта Rivals of Aether

Най-често потребителите съобщават, че не можете да контролирате движението на знаци, когато използвате контролера. Ако това се случи, тогава най-вероятно е достатъчно да изключите контролера от компютъра, да го свържете отново и да рестартирате играта.

Играта Rivals of Aether дава критична грешка и отказва да работи на Windows 10

Вероятно в този случай проблемът е без значение или липсва DirectX. Можете да изтеглите последната версия на DirectX от Microsoft на тази връзка . След инсталирането, не забравяйте да рестартирате системата.

Съперници на Aether замръзват на началния екран с логото на играта

За да отстраните този проблем, използвайте и инсталацията DirectX, изтеглена от тази връзка .

Трупи и забавяне на изображенията в съперници на ефира

За да разрешите такива проблеми, опитайте се да прекратите колкото е възможно повече фонови приложения, работещи във вашата система. Те могат да създадат проблеми с картината и изпълнението на играта.

Файлът RivalsofAether.exe спря да се стартира

  • На първо място, проверете за най-новите драйвери за вашата видеокарта и инсталирайте актуализацията, ако е необходимо.
  • Ако при опит да стартирате видите грешки с имена на файлове .dll, трябва да ги изтеглите ръчно и да ги поставите в съответната системна папка.
  • Също така в този случай намаляването на разделителната способност на играта може да помогне.

Ние изучаваме прегледи и доклади за проблеми, за да ви предложим по-пълен списък с корекции за играта Rivals of Aether. Ако имате определени трудности с играта, но не намерихте решение в тази статия, пишете ни в коментарите за тях и ние ще се опитаме да намерим подходящо решение.

Интересни Статии