Как да съблазняваме красотата на Шани в новата експанзия на The Witcher 3: Hearts of Stone

С излизането на първия DLC за The Witcher 3 към играта бе добавена дългоочакваната функция, която ви позволява да завъртите флирт и да съблазните червенокосата героиня на име Шани. Можете да опитате да го направите сами, но в тази статия ще ви разкажем стъпка по стъпка инструкции как да го направите възможно най-ефективно, така че този флирт да завърши в секса.

За да може флиртът ви с темпераментната Шани да стигне до своя логичен финал и да завърши със секс, направете следното от своя страна:

По време на преминаването на главния сюжет-куест Party of the Dead, трябва да изчакате появата на новия квест Clear Midnight. Това ще се случи по-близо до края на сватбата. За да може Шани да ви обърне по-голямо внимание, трябва да повишите настроението й.

В списанието можете да прочетете подробностите за Шани и да се опитате да разберете как най-ефективно да привлечете нейното внимание и интерес. Не забравяйте да отбележите, че най-вече тя се интересува от планинска пепел. Използвайте този факт.

Можете също така да използвате Flair, за да намерите онези моменти, които ще ви помогнат да съблазните Шани. В мини-карта ще намерите три марки, които ще ви покажат къде точно да търсите улики и спомагателни предмети. Можете да вземете малко раяна или да й донесете кана с медовина от празничната трапеза. Rowan определено ще работи безупречно.

Преди да й подарите подарък, направете запазване, за да опитате различни опции по време на по-нататъшния диалог. Ще бъдат представени голям брой от тях, но определено ще се получи, ако кажете, че тя ви „е хванала“. След като приключите разговора, ще отидете на разходка с Шани.

След това изберете опцията Kiss.

На финалната сцена изберете опцията „По-добре не смесвай“ или „Да, нека да приключим“.

По този начин със сигурност ще постигнете успех. Самата секс сцена ще зависи от това кои опции сте избрали по време на диалозите. Различните опции водят до различен сюжет на финалната сцена.

Интересни Статии