Как да решите проблемите с черния екран, DLL файловете, контролерите и да се отървете от сривове, грешки и замръзвания Grand Ages: Medieval

Новата компютърна игра от Gaming Minds Studios беше топло приета от геймърите по целия свят. Но само няколко дни след официалната версия се оказа, че играта има проблеми с черния екран, DLL файлове, контролери и не винаги е било възможно да се отървете от сривове, грешки и замръзвания в Grand Ages: Medieval. Потребителите съобщават за различни трудности в много форуми и социални мрежи. Решихме да съберем всички най-често срещани грешки и проблеми и да създадем това ръководство за разрешаването им. Потърсете вашата конкретна ситуация в този списък или прочетете цялата статия, за да сте подготвени за всеки проблем, който може да ви попречи да се насладите на играта на новия елемент.

Игра за разбиване при счупване на камък

Този проблем може да бъде отстранен с патентова патч, който вече е пуснат от разработчиците. Поставете отметка в квадратчето до „Fix lag / Freeze“ и натиснете бутона за потвърждение. След като завършите пластира, рестартирайте компютъра и стартирайте играта.

Как да се отървете от ужасни черни сенки в играта

Тази грешка е резултат от неправилно изобразяване на кадри. За да го поправите, трябва да изтеглите официалната лепенка, която вече е пусната от разработчиците. Пуснете пластира, поставете отметка в квадратчето „Fix lag / Freeze“ и натиснете бутона за потвърждение. Промените, направени от пластира, влизат в сила само след рестартиране на компютъра и рестартиране на играта.

Играта не започва

Ако при стартиране нищо не се случва на екрана, но играта е посочена сред стартираните процеси, направете следното:

  • Изтеглете официалния кръпка за игри, пуснат от Gaming Minds Studios.
  • Разархивирайте архива и поставете файловете в главната папка на играта.
  • Стартирайте кръпка, поставете отметка в квадратчето до „Поправяне на проблемите със старта“ (Играта за фиксиране няма да започне).
  • Приложете пластира и рестартирайте компютъра.

Поправете вечен проблем с черен екран

Ако при стартиране на играта не виждате нищо друго освен черен екран и чакането не променя нищо, кръпка, освободена от разработчиците на играта, може да ви помогне. Стартирайте кръпка, изберете „Fix game will start“ и приложете пластира. След рестартиране на компютъра и рестартиране на играта проблемът ще бъде отстранен.

Проблеми с влизането в играта

Много потребители съобщават, че след първото стартиране не могат да се свържат с играта. Поправката за този проблем е предоставена и в пластир, създаден от Gaming Minds Studios. Изтеглете тази корекция, поставете отметка „Поправете грешки при влизане в системата“ и приложете промените. Когато рестартирате играта, проблемът ще бъде отстранен.

Мащабиране

Много потребители съобщават за чести сривове и замръзвания на играта Големи векове: Средновековна, когато използвате изображението увеличение в началото на преминаването на кампанията. За да се отървете от подобни проблеми, трябва да изтеглите и инсталирате патентован пластир от разработчиците на играта. След инсталирането отворете патча, изберете от падащото меню видеокартата, която по подразбиране се използва във вашата система и приложете промените. След рестартиране на играта проблемът ще бъде отстранен автоматично.

Проблеми със стартирането на играта поради липсващи DLL файлове

Ако стартирате играта видите грешки в споменаването на различни DLL файлове, инсталирането на всички .exe файлове, съдържащи се в главната папка на играта, ще ви помогне. Инсталирайте ги едно по едно и опитайте да рестартирате играта. Ако проблемът продължава, може да се наложи да изтеглите конкретен DLL файл и да го поставите в съответната системна папка.

Какво да направите, ако няма звук в играта

Най-често липсата на звук и гласове на актьори в играта се дължи на липсата на файла X3DAudio1_7.dll в системата. Изтеглете файла, поставете го в папката на целевата система, стартирайте играта и изчакайте, докато услугата procGA Medieval завърши инсталирането на компонентите. След рестартиране на играта проблемът със звука ще бъде отстранен.

Какво да направите, ако геймпадът не работи или не работи правилно

Ако сте сигурни в правилната работа и правилното свързване на геймпада, инсталирането на емулатор ще ви помогне да решите проблемите с неговата работа. Изтеглете и инсталирайте емулатора на геймпада в папката на играта. След това рестартирайте играта и контролерът ще работи безупречно.

Как да коригирате размазана графика в режим на цял екран

Причината за проблема може да бъде автоматичното инсталиране в системните настройки на честотата на опресняване на картината на ниво 50 или 59 GHz. За съжаление, все още няма коригиране на този проблем. Всичко, което можем да ви предложим като временно решение, е да зададете разделителната способност в настройките на играта, идентична на тази, зададена в настройките на Windows. Единственият начин за постигане на яснота на картината.

Това е пълен списък на проблемите и решенията, които успяхме да съберем в момента. Възможно е обаче да възникнат нови проблеми при определена конфигурация на системата, които не са описани тук. Ако забележите някои проблеми и грешки, които не са описани в тази статия, уведомете ни за тях в коментарите, описвайки ги възможно най-подробно и давайки пълната конфигурация на вашата система. Ще се опитаме да намерим решение на вашия проблем и да говорим за него в следващите статии.

Интересни Статии