Как да решим Fallout 4 проблеми на PS4 и Xbox One

Bethesda Studio ни кани в света на Fallout 4 - тяхната нова и най-амбициозна игра, ярък пример за ново поколение игри с отворен свят. Вие ще станете участник в игровите събития като единственият оцелял заселник на Vault 111, оцелял в опустошителната ядрена война. Всяка секунда в играта е борба за оцеляване и всяко решение, което вземете, ще има последствия за по-нататъшния сюжет. Само вие можете да определите съдбата на Wasteland. Добре дошли!

В тази статия сме събрали най-често срещаните проблеми, с които потребителите могат да се сблъскат, докато пътуват Fallout 4 на PS4 или Xbox One. Надяваме се, че тези инструкции ще ви помогнат да се отървете от грешки и проблеми с преминаването, така че да можете да се насладите напълно на висококачествен геймплей и графика.

Fallout 4: Процесът на инициализация замръзва 99% или размерът на играта е нула (Xbox One)

На първо място, трябва да рестартирате конзолата и вашия рутер. След тази процедура, опитайте да инсталирате играта отново. Препоръчва се също да преинсталирате играта, ако проблемът продължава.

Fallout 4: Играта замръзва в прозореца за приветствие (Xbox One)

За да започнете, опитайте да изключите и включите отново конзолата, деинсталирайте и преинсталирайте играта, принудително прекратете играта, влезте в друг акаунт за игра или свържете конзолата си с друга Wi-Fi мрежа. Ако това не даде желания резултат, опитайте се да изтриете играта, изчистете кеша, изключете конзолата за 15 минути и след това инсталирайте играта отново.

Fallout 4: Забавяне на изображението и намаляване на честотата на кадрите (Xbox One)

Това е доста рядък проблем, но все още няма ефективно решение за него. Най-вероятно може да се изисква кръпка или поправка от самите разработчици.

Fallout 4: Проблеми с цифрово копие на играта при предварителна поръчка (Xbox one)

Ако сте поръчали цифрово копие на играта преди 27 октомври или същия ден и НЕ използвате режим за незабавно захранване, най-вероятно може да получите съобщение за грешка, когато се опитате да инсталирате. Ако срещнете подобен проблем, трябва да изтриете изтеглените файлове на играта, да ги изтеглите и инсталирате отново. Ако сте поръчали на 27 октомври, ще трябва да изчакате актуализацията да бъде пусната, да я изтеглите и инсталирате. Едва след като инсталирате актуализацията, можете да стартирате Fallout 4. За да деинсталирате и инсталирате играта отново, изпълнете следните стъпки:

 1. Отворете менюто Моите игри и приложения.
 2. Намерете играта Fallout 4 в секцията Игри.
 3. След като маркирате името на играта с курсора, натиснете бутона Меню на вашия контролер.
 4. Изберете Game Control.
 5. В менюто за контрол на играта изберете устройството за съхранение, на което е инсталирана играта.
 6. Изберете Изтриване.
 7. След като играта бъде напълно изтрита, ще видите съответното съобщение и ще се върнете в менюто Мои игри и приложения.
 8. Превъртете надясно до Готов за инсталиране.
 9. Задръжте курсора на мишката над името на играта.
 10. Натиснете клавиш A на контролера, за да потвърдите избора.
 11. Изберете Инсталиране.

Fallout 4: Процесът на инсталиране замръзва със съобщение Моля, изчакайте. (PS4)

Ако срещнете подобен проблем на PS4, препоръчваме ви да изтриете играта, да извършите пълно нулиране на настройките на конзолата и да извършите преинсталиране.

Fallout 4: Играта се забавя след празен конзола

Някои потребители съобщават за проблем, при който производителността на играта е значително намалена, след като конзолата премина в режим на заспиване или е била неактивна за известно време. За да се отървете от подобни проблеми, принудете да напуснете играта и да я рестартирате.

Fallout 4: Грешка във връзката при опит да се синхронизира мобилното приложение Pip-Boy с основна игра

Подобно съобщение за грешка може да се види, когато приложението Pip-Boy вече е свързано с играта. Прекъснете ръчно всички текущи двойки, за да синхронизирате с новото устройство.

Fallout 4: Проблеми с честотата на кадрите (PS4)

Това е доста често срещан проблем, но все още няма ефективно решение за него. Най-вероятно може да се изисква кръпка или поправка от самите разработчици.

Интересни Статии