Как да промените името в PUBG Mobile?

PUBG Mobile се утвърди на върха на популярността сред Android игрите. Тя спечели много фенове от началото на проекта, което до голяма степен се дължи на безплатната игра и постоянното й актуализиране. Разработчиците редовно добавят повече карти, въвеждат нови режими и създават условия за конкуренция между професионални играчи.

Сега да кажем, че решавате да се присъедините към клана със сериозни играчи и искате да промените името си. Или например сте влезли в играта чрез Facebook или Google и сега тя показва вашето истинско име. Като цяло имате причина да промените името си в PUBG Mobile - какво да правя? За щастие, PUBG Mobile дава възможност на играча да промени прякора си, но той не се представя като позната опция в настройките. Ще е необходимо нещо специално - лична карта в инвентара.

Друга възможност за промяна на името е закупуването на лична карта в магазин за игри с помощта на местна валута (UC), която се закупува за реални пари в магазина на Google Play.

Как да отключите карта, за да промените идентификационния номер за напредък в играта?

Ако потребител играе PUBG Mobile от месец или повече, най-вероятно е изпълнил една или две мисии за напредък. В този случай всичко, което ви е необходимо, вече е в инвентара. Разработчиците възнаграждават играча с карта за смяна на името на трето и десето ниво. За да получите 3 нива, просто добавете приятел. Ниво 10 ще изисква да достигнете деветте предишни нива, т.е. просто трябва да играете PUBG Mobile и да изпълнявате различни задачи.

Как да видите задачи за напредък

  1. От главния екран на играта отидете в раздела "Мисии".
  2. Изберете опцията „Мисии за напредък“.
  3. Вижте условията за завършване и се покачете до ниво 10.

Веднага след изпълнение на посочените условия в списъка на играча се появява идентификационна карта за промяна. Това може също да доведе до получаване на карта като награда за прохода Royale. Ако сега не беше възможно да спечелите заветната плячка, през следващия сезон това може да доведе до повече.

Къде в магазина да си купя карта за смяна на лична карта?

Ако даден играч в PUBG Mobile е от доста време, тогава с голяма степен на вероятност той вече е използвал безплатни карти за смяна на лични карти, но все още има такава нужда. Е, имаме няколко добри и лоши новини за вас. Добрата новина е, че има прост начин да получите карта, а лоша - трябва да закупите този документ за истински пари. Необходимият ви артикул е в секцията „Съкровища“ на магазина за игри. Той струва 180UC, което в превод за реални пари ще бъде $ 3 или 200 рубли.

Подробни инструкции за закупуване на карта:

  1. В главното меню кликнете върху иконата на магазина.
  2. Отидете в секцията „Съкровища“.
  3. Превъртете надолу в списъка, докато не намерите карта, след което щракнете върху бутона Купи срещу него.

Разбира се, за да работи това, в баланса трябва да има достатъчно количество.

Доста е хубаво, че разработчиците направиха жест на добра воля и добавиха 2 карти за безплатна промяна на името. На пръв поглед необходимостта от заплащане за следващата промяна на името изглежда много неприятна. От друга страна, по този начин системата защитава от тролове, които биха злоупотребили с тази функция.

Интересни Статии