Как да продадете стария си смартфон скъпо: 5 прости съвета

Стар смартфон бездейства? Нуждаете се от продажба! И как да го направите възможно най-изгодно за вас и без оплаквания от купувача, ще го разберем точно тук и сега. Прочетете внимателно!

Включени са различни добавки

Това включва оригинално зареждане, калъфи, ключодържатели и много други. За всеки потребител ще бъде много по-удобно да закупи всички необходими устройства веднага на телефона, отколкото да тича от магазин до магазин и да търси всяка „китка“ поотделно. Най-вероятно никой няма да преброи общата цена на абсолютно всички допълнения, така че можете да повишите цената.

Използвайте внимателно телефона си

Това е съвет за бъдещето. Искате ли да купите телефон с разделен или счупен екран? Едва ли. Никой не иска. Затова препоръчваме да използвате телефона си по-внимателно, да използвате защитен филм или стъкло и определено няма да ви поевтине при продажбата.

Вкарайте телефона си в добро състояние.

Помнете къде е поставена кутията, инструкции и почистете зарядното устройство. Носете устройството по такъв начин, сякаш наскоро сте го купили в магазин, но смартфонът не ви е подхождал. Правете снимки направо с кутията и всички аксесоари.

Качеството на снимките на страницата

Ако продавате устройството чрез специални сайтове, ще ви трябва снимка. Не бъдете мързеливи и правете висококачествени снимки, така че телефонът да се вижда ясно. Защо се прави това? Всяка висококачествена и ярка картина е по-привлекателна от скучна черно-бяла. Привличайте повече желаещи.

Нулирайте телефона към фабричните настройки

Споменете това в описанието на продукта, когато го пускате за продажба. Почти е като нов телефон, без допълнителни акаунти, приложения, музика и изображения. Чудесен вариант за всеки купувач, който се интересува от използван телефон.

Интересни Статии