Как да премахнете забрана от акаунт в PlayStation Network?

Тези, които поне веднъж усетиха смазващия удар на BANA, знаят какви неудобства и неприятности могат да последват. Това е много тъжно, когато изведнъж откриете, че сте блокирани в PlayStation Network. Вижте съветите по-долу, за да ви помогнем да разберете тази ситуация.

Възможни вариации на съобщенията за грешки

Ако връзката към PSN не е възможна, ще получите съответно съобщение за грешка. Ето кратък списък с грешки, които може да срещнете при забрана на вашия PSN акаунт.

 • 8002A227: Не можете да използвате PlayStation®Network с този акаунт.
 • 8002A231: Вашият акаунт в PlayStation®Network е заключен.
 • 80710016: За повече информация отидете на кода за грешка WS-37397 (това означава, че PSN не е доволен от вашия IP).
 • WS-37337-3: PSN акаунтът е временно блокиран.
 • WS-37368-7: PSN акаунтът е заключен.
 • WS-37338-4: Този PS4 е блокиран за постоянно в мрежата на PlayStation.
 • WS-37397-9: Възникна грешка във връзката. За повече информация отидете на WS-37397 (това означава, че PSN не е удобен с вашия IP).

Какво да направите, ако акаунтът ви в PlayStation Network е блокиран

Ако кодът за грешка съответства на спирането на акаунта или забраната от списъка по-горе, има няколко варианта за решаване на този проблем.

 1. Отидете на официалния уебсайт на PlayStation®Network, за да проверите кои правила на Sony може да сте нарушили.
 2. Проверете банковата си сметка. PlayStation Network заема сериозна позиция по отношение на възможни просрочени задължения. Ако сте направили искане до банката за прекратяване на всички плащания, тогава може да бъдете временно блокирани в PlayStation Network.
 3. Опитайте да влезете в акаунта си от друг PlayStation 4, телефон или компютър. Ако можете да влезете в акаунта си с други устройства, но не от приставката, това означава, че проблемът е пряко свързан с вашата конзола, а не с вашия акаунт.
 4. Обадете се на PlayStation Русия Поддръжка: 8-800-200-76-67

Ако сте проверили състоянието на акаунта си и сте получили актуална информация за плащания в PlayStation, но акаунтът ви все още е заключен ... това е тъжно, но е време да създадете нов акаунт.

Вечна забрана

Ако сте забранени завинаги, тогава най-вероятно сте извършили някакво много сериозно нарушение. Ако обаче сте сигурни, че вашето заключване или забрана е било грешно, тогава преди да направите каквото и да било, свържете се с поддръжката на PSN. Моля, бъдете търпеливи с вашия представител за поддръжка, тъй като той прави всичко, за да ви помогне по най-добрия начин. Периодът на чакане може да е вбесяващ, но опитайте да се контролирате. Бъдете учтиви, но настойчиви и може би решението ще бъде взето във ваша полза. Броят на услугите за поддръжка на PlayStation в Русия: 8-800-200-76-67 (имайте предвид, че всички разговори със специалисти са записани). Следвайте правилата, за да избегнете блокиране на PSN. Получаването на възстановяване на достъпа може да продължи дълго време и да изпадне в уморително и мъчително мъчение.

Интересни Статии