Как да премахнете сривовете в Запомни ме?

В „ Запомни ме“ ти влизаш в ролята на Нилин, ловецът на памет. Главната героиня по някакъв начин губи паметта си и тръгва да търси себе си в кибер пънк версия на Париж, модел 2084. Интересувате се, нали? Може би играта вече удари от 3 години, но интересът на геймърите към този проект не отшумя и до днес поради уникалната обстановка и интересна бойна система. Всичко би било наред, но играчите все още могат да се сблъскат с такъв проблем като сривове в Remember Me .

Нека да разгледаме няколко съвета, за да се отървем от този проблем. Тези съвети бяха предоставени от издателя на играта - Capcom.

Премахваме сривовете в „Запомни ме“

Трябва да започнете с факта, че трябва да проверите за нови драйвери за вашата видеокарта. Да, знаем, може да изглежда доста странен съвет предвид възрастта на играта, но понякога някои хора не извършват актуализации на драйвери от няколко години.

Уверете се също, че не изпълнявате процеси на трети страни, които биха могли да заемат по-голямата част от изчислителната мощност. Например, куп скайп, антивирус и браузър, работещи едновременно, могат значително да намалят производителността, което може да доведе до такова явление като сривове в „Запомни ме“.

Проверка на кеш на играта чрез Steam

Проверката на файловете на играта ще ви позволи да се уверите, че няма повредени или липсващи файлове в играта. Ако има такива, Steam ще замени или изтегли отново необходимите файлове, без да инсталира отново Remember Me.

За да проверите кеша, направете следното:

  • Отидете в библиотеката си с игри.
  • Щракнете с десния бутон върху Запомни ме и изберете Свойства.
  • Изберете раздела Локални файлове и щракнете върху Проверка на целостта на кеша.

Съобщение за грешка в PhysX

Запомнете ме използва PhysX технология и драйвери, предоставени от NVIDIA за някои части от игралната среда. Въпреки факта, че можете да инсталирате всички тези компоненти, те все още могат да се „провалят“ от време на време. Именно поради тези повреди възникват грешки.

За решаване на проблеми с PhysX, решението под формата на инсталиране на най-новата версия на тях почти винаги помага. Можете да изтеглите последната версия на PhysX от тази връзка.

Грешка със съобщението "Неуспешно създаване на устройството D3D9!"

Тази грешка се отнася за DirectX 9 и може да засегне много игри, използващи технологията DX 9. Опитайте да инсталирате отново набора от тези библиотеки, като използвате последната версия на DirectX . Можете да ги изтеглите от този линк.

Интересни Статии