Как да премахнете черен екран при стартиране на South Park - The Fractured, but Whole

Някои потребители са изправени пред проблем с черен екран в играта South Park - The Fractured, но цялото. Този проблем вече беше обсъден от нас в обща статия с грешки в играта. Но, въпреки това, не всички потребители бяха подпомогнати от това решение. И така, има още една. По този начин, тук е набор от действия, които трябва да направите, за да избегнете появата на черен екран в играта South Park - The Fractured, но цялото:

  1. Стартирайте играта;
  2. Когато се появи черен екран, натиснете клавишната комбинация Alt + Enter. В същото време South Park: The Fractured But Whole ще премине в режим на прозорец и проблемът трябва да бъде решен.
  3. Отидете на графичните настройки на играта,
  4. Задайте желаната разделителна способност и изберете Цял екран.
  5. Ако проблемът не е решен, отидете на Моите документи - Моите игри - Южен парк - Фрактура, но цял
  6. Отворете файла на състоянието на тефтерчето
  7. Намерете цял екран с надпис (първият, който се натъква, тогава не е необходимо да го търсите по-нататък) и се уверете, че стойността fullscreen = true
  8. Превъртете до прозорец и се уверете, че windowed = false за зададената резолюция
  9. Също така потребителите се съветват да намалят вероятността черен екран да започне играта веднага след включване или рестартиране на компютъра

Този набор от действия трябва да ви помогне да се отървете от черния екран в играта South Park - The Fractured, но цяло веднъж завинаги.

Интересни Статии