Как да премахнете 30FPS след надграждане до Windows 10 Anniversary в Counter Strike Global Offtack?

Както всички знаем, серията игри Counter Strike е доста динамичен представител на конкурентните игри. Можете дори да кажете, че един от най-динамичните. Counter Strike Global Offtack не прави изключение и затова изисква най-малко 60FPS, за да го играе удобно.

За да бъдем точни, в игровото меню честотата на кадрите може да достигне 120 FPS . В самия процес на игра този знак може да достигне 300FPS, като коригира някои конфигурации на играта (само ако компютърът ви е достатъчно мощен за Counter Strike Global Offtack ).

Наскоро обаче потребителите започнаха да срещат доста неприятен проблем с играта. Може в един момент да започне да се представя на 30FPS . Само помислете дали да играете на CS с честота на кадрите от 30 FPS и да ви стане неудобно. Игра, в която само секунда може да реши резултата от мача. Където най-бързата реакция ще ви осигури живота и победата.

30FPS причини за заключване на Counter Strike Global Offtack

Съгласете се, 30FPS не е стойността, която е необходима за тази игра. Следователно, трябва да отстраните този проблем. Както се оказа, този проблем по-често се среща при хора с актуализацията на Windows 10 Anniversary . И за щастие потребителите вече са намерили виновника за ситуацията.

Факт е, че потребителите, надстроени до Windows 10 Anniversary, може да имат по подразбиране DVR запис. Именно поради записа на геймплея Counter Strike Global Offtack се проявява проблемът с ниска честота на кадрите.

Как да деактивирате заключването на 30FPS в Counter Strike Global Offtack

Сега следвайте няколко стъпки, за да изключите този процес:

  • Поставете мишката върху дясната страна на вашия монитор и изберете „Търсене“.
  • Въведете „Xbox“ в полето за търсене и щракнете върху резултата.
  • Влезте в тази услуга с вашето потребителско име и парола.
  • След това отидете на Настройки.
  • След това изберете "DVR за играта."
  • В този момент изберете „Деактивиране на DVR“.

След приключване на този кратък списък от действия, записът на играта в Counter Strike Global Offtack трябва да спре и FPS ще се върне към нормалното.

Интересни Статии