Как да прехвърляте съобщения към WhatsApp от iPhone към Android

Днес можете да си купите нов телефон без никакви проблеми, но какво ще стане, ако просто сте решили да смените iPhone на устройство с Android? Ще има различни проблеми, свързани с прехвърлянето на различни данни от едно устройство на друго. В нашата статия ще говорим как да прехвърляме съобщения към WhatsApp от iPhone към Android.

По имейл

  1. На старото устройство в настройките на WhatsApp изберете „Настройки за чат“ и щракнете върху „Изпращане на чат по имейл“.
  2. Ще ви бъде предложен избор от възможности за предаване на данни. След като изберете от какво се нуждаете, щракнете върху „Прикачването на данни ще увеличи размера на съобщението“, след което ще трябва да вземете решение за задължението за прехвърляне на медийни файлове.
  3. Въведете своя имейл адрес и щракнете върху „Изпращане“.
  4. След като изпратите съобщението, можете да преглеждате данни от WhatsApp, като използвате друго устройство. Трябва също да разберете, че няма да можете да синхронизирате данни по имейл с приложението WhatsApp на новото си устройство.

възстановяване

  1. Направете копие на WhatsApp съобщения на старото си устройство - щракнете върху „Настройки за чат“ и след това „Изпращане на чат по имейл“.
  2. Деинсталирайте приложението на старото устройство.
  3. Инсталирайте WhatsApp на новото си устройство и влезте с телефонния си номер.

След инсталирането ще видите съобщение за възможността за възстановяване на данни на WhatsApp, така че натиснете бутона за възстановяване и вашите съобщения ще бъдат прехвърлени от iPhone на Android без проблеми.

Специален софтуер

  1. Изтеглете и инсталирайте Backuptrans WhatsApp Transfer от iPhone към Android на вашия компютър.
  2. Свържете и двете устройства към компютър. Следвайте указанията на екрана, за да подготвите устройствата си за трансфер.
  3. Стартирайте WhatsApp на вашия iPhone и прегледайте цялата история на чата. В компютъра щракнете с десния бутон на мишката върху модела на iPhone и изберете подходящата функция за изпращане на WhatsApp съобщения от iPhone до Android.

Интересни Статии