Как да поправя iTunes грешка 0xe8000015 при свързване на iPhone?

Напоследък все повече и повече собственици на iPhone и iPad са изправени пред грешка в iTunes 0xe8000015. В днешната статия ще видим с вас как можете да се отървете от тази грешка.

Преди да преминем към разглеждане на наличните решения, трябва да разберем какво е грешка 0xe8000015. Веднага трябва да кажа, че тази грешка е изключително тривиален проблем за iTunes. Появява се в момента, в който потребителите свързват Apple устройства към своите компютри, за да извършват възстановяването си или други операции. И така, какво да правите, когато видите грешка 0xe8000015 в iTunes? Да видим ...

Ръководство за грешки на ITunes 0xe8000015

Сега ще разгледаме пет метода, които могат да ви спасят от този проблем.

Метод №1 Рестартирайте iPhone

В iPhone 8 и по-стари: натиснете и задръжте страничния (или горния) бутон, докато на екрана се появи плъзгач → издърпайте плъзгача, за да изключите вашия iPhone → изчакайте няколко секунди, след което натиснете и задръжте страничната (или горната) част бутон, докато логото на Apple се появи на екрана.

В iPhone X: натиснете и задръжте страничния бутон или бутона за сила на звука, докато се появи плъзгач на екрана → издърпайте плъзгача, за да изключите iPhone X → задръжте страничния бутон, докато логото на Apple се появи на екрана.

Опитайте да свържете отново джаджа си с компютъра и стартирайте програмата. Някои потребители твърдят, че с помощта на този прост метод можете да се отървете от грешка 0xe8000015 в iTunes.

Метод №2 Тестване на връзката

Много потребители твърдят, че тази грешка може да бъде причинена от проблеми с мрежовата връзка. И затова горещо препоръчваме да се уверите, че вашият iPhone или iPad е правилно свързан към мрежата и клетъчната мрежа.

За да проверите връзката към клетъчната мрежа: Настройки → Клетъчна комуникация → прекъснете връзката и активирайте предаването на клетъчна информация .

За да проверите Wi-Fi връзка: Настройки → Wi-Fi → прекъснете връзката и активирайте Wi-Fi модула на устройството.

Веднага щом приключите с проверката на прехвърлянето на различни данни на вашето устройство, опитайте да го свържете отново с компютъра и се уверете, че грешката 0xe8000015 е коригирана. Ако все пак възникне, продължаваме напред.

Метод № 3 Уверете се, че има достатъчно място на вашето устройство

Някои потребители твърдят, че липсата на свободно пространство може да причини грешката 0xe8000015 в iTunes, въпреки че звучи странно. Но все пак нека се уверим, че това не е причината за проблема.

Изчистете място на устройството си, просто като изтриете ненужните файлове. Влезте в настройките на вашия iPhone или iPad и го почистете старателно, освобождавайки възможно най-много място. Ако искате, можете предварително да създадете резервно копие на файлове, които са изключително важни за вас, и след това да ги изтриете. Можете да извършите почистването по следния начин: Настройки → Общи → Статистика → Съхранение .

Метод №4 Деактивирайте iPhone Limit

Ако имате малки деца в къщата, тогава вероятно веднага сте активирали Limit mode на вашия iPhone. Въпреки това, много потребители не знаят, че iPhone става недостъпен в този режим за iTunes. Всъщност грешката 0xe8000015 може просто да сочи към това. За да деактивирате режима на ограничение, трябва да направите следното: Настройки → Общи → Ограничения → деактивирайте режима на ограничение .

Метод № 5 Нулиране на папката за заключване

И последното известно решение за грешката 0xe8000015 е да нулирате папката Lockdown. Под нулиране разбираме, разбира се, пълното премахване на тази папка. Отговаряме на въпроса, възникнал в главата ви: папката ще бъде автоматично създадена отново при следващото стартиране на iTunes. Потребителите на Mac OS обаче не трябва да изтриват самата папка, а файловете в нея - това е важно!

Местоположение на папката за заключване:

  • Windows - C: / ProgramData / Apple / Lockdown
  • Mac OS - / var / db / lockdown

След като нулирате папката Lockdown, опитайте отново да свържете устройството си Apple с компютъра и да видите дали отново в iTunes се появява грешка 0xe8000015. Надяваме се, че сте успели да се отървете от този проблем и получихте достъп до функционалността на програмата iTunes, която беше толкова необходима за вас.

Интересни Статии