Как да поправя грешка в iTunes 2005/2003?

Когато потребителите се опитат да възстановят фърмуера на iOS за устройството си от Apple, те могат да получат съобщение за грешка в 2005/2003 в iTunes. В съобщението често се казва, че устройството на потребителя не може да бъде възстановено.

Това е разочароващ проблем, като се има предвид, че вече се опитвате да възстановите своя iPhone, но дори и тук възникнаха някои трудности. Въпреки това, не трябва да се притеснявате, тъй като 2005/2003 грешката в iTunes е много често срещан проблем и има някои прости методи за него. Именно сега ние ще разгледаме.

Поправете грешките в iTunes 2005/2003

Стъпка # 1 Проверете USB връзката

За да започнете, определено трябва да проверите USB кабела и USB порта на вашия компютър. Ако нещо не е наред с тях, тогава грешката 200/2003 в iTunes е напълно естествен модел. Опитайте да замените USB кабела с друг или включете стария в различен USB порт. По принцип експериментирайте, за да проверите за проблем в тази област.

Ако всичко е наред с USB кабела и USB порта, тогава грешката 2005/2003 в iTunes е причинена от очевидно различни проблеми. Да продължим напред.

Стъпка # 2 Рестартирайте компютъра

Ако предишният метод не можа да реши проблема с горните грешки, следващата ви стъпка ще бъде да рестартирате компютъра си, което понякога може лесно да разреши различни сривове и грешки.

Стъпка # 3 Повторно свързване на iPhone

Следващият метод ще бъде да свържете отново вашия iPhone към UBS кабел или компютърен порт, когато грешката 2005/2003 се появи в iTunes на екрана. Някои потребители твърдят, че повторното свързване им помогнало да се отърват от проблема по време на процеса на възстановяване на устройството в iTunes.

Стъпка # 4 Актуализиране на iTunes

Трябва да сте сигурни, че на вашия компютър е инсталирана последната версия на iTunes. Понякога опитът да стартирате поне нещо на стар софтуер може да доведе до неуспех. Грешката от 2005/2003 г. в iTunes можеше просто да се появи поради факта, че програмата ви отдавна е остаряла. Опитайте да инсталирате отново iTunes и след това опитайте да актуализирате или възстановите вашия iPhone отново. Е, как се получи? Ако не, тогава нека преминем към последния метод.

Стъпка №5 Нулиране на фърмуера на устройството

  • Свържете вашето iOS устройство към компютъра си и отворете iTunes на него.
  • След това натиснете и задръжте бутоните за заключване и Начало, докато екранът на смартфона не стане черен.
  • Пуснете бутона за заключване, но продължете да държите бутона Начало за двадесет секунди.
  • Тогава ще трябва да видите, че вашите iPhone и iTunes преминават в режим на възстановяване, което е точно това, което трябва да направите.

Надяваме се, че тези стъпки са ви помогнали да се справите с грешката 2005/2003 в iTunes при възстановяване на вашето iOS устройство. Ако проблемът все още съществува, препоръчваме ви да се свържете със сервизен център, особено ако все още имате гаранция.

Интересни Статии