Как да поправя грешка на Tarija-00014 в Wild Ghost Recon Wildlands на Том Кланси?

Днес имаме още една грешка в Ghost Recon® Wildlands на Том Кланси, която е свързана с проблеми с връзката. Поради грешка Tarija-00014, не можете да влезете в кооперацията с приятелите си. Най-интересното при тази грешка е, че можете да играете с произволни играчи, но не и с хора от списъка с приятелите си.

Много играчи вече напълно почувстваха възникналите проблеми, тъй като играта работи на P2P, тоест партньорска равнопоставеност. Ако разпознаете тази мрежа „технология“, тогава вече знаете какъв е проблемът. За тези, които не са в темата, ето малко описание на този метод на мрежова връзка.

Ghost Recon Wildlands на Tom Clancy няма отделни сървъри за играта, където играчите могат да отидат. Един играч създава своя собствена игра, след това кани друг и става домакин на тази игра. Тоест, всичко зависи от интернет връзката на играчите. Ето защо P2P е една от най-ненадеждните технологии, които можете да използвате.

Защо Ubisoft използва P2P в Ghost Recon Wildlands на Том Кланси, не е ясно. За съжаление, можете да направите малко в тази ситуация. Можем само да се надяваме, че разработчиците ще съживят малко мрежовия компонент на своята игра и ще поправят грешката на Tarija-00014 в Ghost Recon Wildlands на Tom Clancy.

Между другото, същите проблеми бяха наблюдавани и в друг наскоро пуснат проект Ubisoft - For Honor. Там тези проблеми не бяха напълно решени.

Интересни Статии