Как да поправя грешка 0xc000007b в ръка на съдба 2?

Продължението на Hand of Fate стигна до излизането си, играчи от цял ​​свят се наслаждават на уникална комбинация от RPG и игра с карти, която, между другото, не се вижда често, но много играчи се натъкнаха на грешка 0xc000007b в Hand of Fate 2. Тази грешка се появява веднага след стартиране на играта, което означава, че докато не я поправите, няма да можете да играете. За щастие в момента са известни няколко метода, които перфектно лекуват това заболяване. Именно сега ние ще разгледаме.

Методи за решение 0xc000007b в ръка на съдба 2

Метод №1 Инсталиране на необходимите библиотеки

Ако сте започнали Hand of Fate 2, но сте получили грешката 0xc000007b във вашия начин, тогава това може да е знак, че вашата система няма софтуер като DirectX, .NET Framework или Visual Studio C ++ 2015.

Обикновено след инсталирането на всички тези библиотеки грешката 0xc000007b в Hand of Fate 2 трябва да изчезне. Изтеглете инсталаторите на този софтуер в секцията за изтегляне на официалния уебсайт на Microsoft. След като ги инсталирате, проблемът трябва да бъде отстранен.

Метод №2 Преинсталирайте ръка на съдба 2

Грешка 0xc000007b в Hand of Fate 2 също може да се появи, ако нещо се обърка по време на инсталацията. Някои от файловете, важни за стартиране на приложението, може да не са били инсталирани или повредени. В този случай просто трябва да опитате да инсталирате отново играта и след това да я стартирате отново, за да проверите за проблема.

Тази двойка методи работи за повечето потребители. Обаче понякога това не е достатъчно и грешката не може да бъде отстранена. Ако се случи така, че не можете да поправите грешката 0xc000007b в Hand of Fate 2, тогава ви препоръчваме да погледнете общата статия по грешка 0xc000007b, в която определено ще намерите всичко необходимо.

Интересни Статии