Как да поправя грешка 0xc000007b в Call Of Duty Infinite Warfare?

Днес е важен ден за повечето играчи, като нова част от Call of Duty - Call Of Duty Infinite Warfare. Ще се окажат ли играчите добри или критикувани - това предстои да видим. Въпреки това, за изненада на всички, играчите срещнаха грешка 0xc000007b в Call Of Duty Infinite Warfare.

Както всички вече знаем, грешка 0xc000007b е най-честата грешка в игри и програми. Има доста решения на този проблем, но ще се съсредоточим върху няколко метода, които трябва да решат ситуацията с вероятност от 80%.

Поправете грешка 0xc000007b в Call Of Duty Infinite Warfare

В по-голямата си част грешка 0xc000007b е фиксирана чрез два метода. Нека да ги разгледаме:

Метод №1 Актуализиране на .Net Framework, DirectX и Microsoft Visual Studio C ++

Най-добрият и най-ефективен начин за разрешаване на грешка 0xc000007b е актуализирането на библиотеките .Net Framework, DirectX и Microsoft Visual Studio C ++ . Най-вероятно след актуализирането им този проблем ще бъде отстранен. Можете да изтеглите инсталаторите на тези библиотеки от официалния уебсайт на Microsoft или да използвате връзките по-долу:

  • //www.microsoft.com/en-us/Download/confirmation.aspx?id=35 - DirectX.
  • //www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=48130 - .NET Framework.
  • //www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145 - Microsoft Visual Studio C ++ 2015.

Метод №2 Преинсталиране на играта

Вторият най-ефективен начин за решаване на грешката 0xc000007b в Call Of Duty Infinite Warfare най-вероятно е просто да я преинсталирате. По време на първата инсталация могат да възникнат различни усложнения.

Например, тя би могла да ви прекъсне и да ви даде края на процеса. Или по време на изтеглянето от Steam, определени файлове не бяха заредени. По един или друг начин, опитайте се да го направите. След това грешката 0xc000007b в Call Of Duty Infinite Warfare вероятно ще изчезне.

Ако нито едно от описаните решения не може да се справи с грешка 0xc000007b, тогава можете да се запознаете по-подробно с методите за отстраняване на този проблем на тази връзка.

Интересни Статии