Как да поправя драйвер wudfrd не успя да зареди код за грешка 219?

В днешната статия ще разберем, че драйверът wudfrd не успя да зареди грешка с код 219. Можете да видите тази грешка само в системния дневник на събитията. В повечето случаи грешка с този код се появява след надграждане до Windows 10.

Срещата с драйвера wudfrd не успя да зареди грешката се случва по следния начин: след като се актуализира до новата версия на операционната система, потребителят разбира например, че някакво устройство е започнало да работи неправилно или изобщо е спряло да работи, след което е изпратено до класическото приложение „Event Viewer“, за да разбере какво се случи.

Обикновено оборудването, което получава код 219, е устройство, което се свързва към системата чрез USB интерфейс, например говорители, мишка, клавиатура и т.н. и т.н. И така, как да поправите тази грешка? Е, именно в този материал ще се опитаме да ви помогнем да разрешите драйвера, който wudfrd не успя да зареди грешка.

Методите за решение за драйвер wudfrd не успяха да заредят код за грешка 219

Метод №1 Преинсталиране на USB контролери

Най-лесното решение за разрешаване на код за грешка 219 е да инсталирате отново драйверите за USB контролерите. Можете да направите това с помощта на диспечера на устройства.

  • Натиснете Windows + X ;
  • изберете елемента „Диспечер на устройства“ от контекстното меню;
  • Намерете секцията „USB контролери“ в списъка;
  • щракнете върху всеки от контролерите и изберете "Изтриване на устройството";
  • След като премахнете драйверите, рестартирайте компютъра.

Всъщност току-що преинсталирахте драйверите за USB контролерите, тъй като системата ще трябва автоматично да ги преинсталира отново при стартиране. Отворете отново журнала на събитията в Windows 10 и проверете дали драйверът wudfrd не е успял да зареди код за грешка 219.

Метод №2 Преинсталирайте несъвместими драйвери

Ако преинсталирането на драйверите за USB контролерите не ви помогна, тогава нека опитаме нещо друго. По същество трябва да опитате да актуализирате драйверите за всичко останало във вашия хардуер, като видеокарта, звукова карта и други. Можете да направите това по същия начин, като използвате Device Manager: намерете устройството, което ви е необходимо в списъка, щракнете с десния бутон върху него и изберете "Актуализиране на драйвер ...". Можете също да опитате да инсталирате драйверите напълно.

Метод №3 Инсталирайте актуализацията на Windows 10

Ако манипулирането на драйверите не ви е помогнало да разрешите драйверът wudfrd не успя да зареди код за грешка 219, тогава ви препоръчваме да опитате да инсталирате всички налични актуализации за Windows 10. Натиснете комбинацията от клавиши Windows + S и потърсете „Проверка за актуализации“.

Веднъж в Windows Update кликнете върху бутона "Проверка за актуализации". След щракване ще започне автоматичният процес на проверка за налични актуализации и инсталирането им. След като инсталирате актуализациите, рестартирайте компютъра и проверете за код на грешка 219. Може би най-накрая бихте могли да се отървете от хардуерните проблеми.

Метод №4 Проверете захранването

Най-неприятната причина драйверът Wudfrd да не успее да зареди код за грешка 219 е проблем с захранването. Ако забележите, че след появата на тази грешка, вашият компютър започна периодично да се рестартира или да се включва с трудности, тогава проблемът вероятно е именно в захранването.

Интересни Статии