Как да поправите: Windows 10 Update Error C1900208

Наскоро получихме интересен въпрос, отговорът на който, струва ни се, може да помогне на много потребители, а именно как да се поправи грешката в актуализацията на Windows 10 C1900208.

Въпрос: „Опитах се да инсталирам Windows 10, но инсталаторът издаде грешка с код C1900208 (инсталирах системата чрез приложението„ Вземете Windows 10 “). Опитах няколко пъти, но системата все още хвърля грешка C1900208, "Състояние на инсталиране: Неуспешно." Проверих историята на актуализациите на Windows за тази грешка и видях, че тя се случи три пъти подред. Не знам защо това се случва и наистина искам да инсталирам нова версия на системата. Имам инсталиран антивирус Norton 360. Казват, че понякога е в конфликт с инсталирането на Windows 10. Някакви идеи как да поправим това? "

Отговор: Доколкото знаем от това, което пишат в Интернет, възниква грешка в инсталацията на Windows 10 с код C1900208 поради проблеми с Update Center и най-вероятно това изобщо не е свързано с антивируса. Ако смятате, че именно той е причината за проблема, опитайте временно да деактивирате антивируса преди да инсталирате Windows 10 и след това да го включите отново. Обикновено проблемът не е в това.

Ето няколко съвета за коригиране на грешка C1900208 в Windows 10.

  1. Можете да опитате да поправите Windows Update и да започнете изтеглянето на дистрибуция отново, или
  2. Можете да се откажете от използването на Център за актуализиране и да опитате да използвате инструмента за създаване на Windows 10 Media.

Вторият метод като правило е много по-опростен и по-ефективен, тъй като Update Center също ще се справи с инсталирането на Windows 10. Важно: стартирайте надстройката до Windows 10 от вече инсталирана система Windows, в противен случай няма да можете да надстроите безплатно. С други думи, не създавайте стартиращ диск или флаш устройство, за да проведете „чиста инсталация“ след рестартиране, тъй като това няма да ви осигури безплатна актуализация на системата. След приключване на актуализацията на системата вашата версия на Windows 10 ще бъде регистрирана в системата на Microsoft, след което можете да проведете „чиста инсталация“, ако желаете.

Интересни Статии