Как да поправите грешката „Възникна грешка при актуализиране на Metro Exodus (изпълним файл не бе намерен)“?

Една от най-популярните игри не работи за всички. Доста често играчите се оплакват от грешка, която гласи „НЕ МОЖЕ ДА СТАРТИ ИГРА: Липсва изпълним MetroExodus.exe“. Друга грешка, подобна по природа, е „Възникна грешка при актуализиране на Metro Exodus (липсващ изпълним файл)“. По някаква причина играта не може да намери или обработи изпълним файл. Това може да се дължи на неправилно разширение, повреда на файловата система на играта.

Как да поправите грешката?

Днес арсеналът от инструменти за бързо решаване на проблема е много оскъден. Единственото, което помага за бързото отстраняване на грешката, е проверка на целостта на файловете. Желаната функция е налична в платформата Steam.

Инструкции стъпка по стъпка:

  1. Стартирайте Steam клиента (по-добре е да го активирате с права на администратор).
  2. В менюто "Библиотека" кликнете с десния бутон на мишката върху изхода на метрото и изберете "Свойства".
  3. Отидете в раздела „Локални файлове“.
  4. Кликнете върху „Проверете целостта на файловете на играта“.

Тук приключва простият метод за отстраняване на проблеми. Това е напълно нова игра, пусната преди 2 седмици, така че в работата й все още може да има сривове и проблеми. За да започне играта нормално да работи с най-близкото поправяне, трябва да съобщите проблема на разработчиците. Услугата за техническа поддръжка записва всички заявки на потребители за неизправности в играта. Ако служителите знаят как да разрешат проблема, те определено ще дадат съвети или препоръки в отговора на писмото. В противен случай те ще бъдат отговорни за отстраняване на проблеми. Актуализацията ще излезе със следното поправяне.

Необходимо е да попълните всички полета на наличните формуляри чрез справка, това ще помогне на групата за техническа поддръжка да отговори по-бързо на обжалването.

Интересни Статии