Как да поправите грешката в лиценза на Minecraft Earth?

Някои потребители изпитват грешка в лиценза, когато инсталират Minecraft Earth чрез APK файл, изтеглен от източник на трета страна. Пълният текст на грешката съдържа следната информация:

Грешка в лиценза

Неуспешно потвърждение, че сте закупили Minecraft на това устройство. Уверете се, че изтеглите и инсталирате Minecraft от магазина. Или просто се свържете отново с интернет и опитайте отново.

Функцията на това съобщение е да спре играчите, които не са придобили законно Minecraft, но са изтеглили напукано копие. Изчакайте малко, но Minecraft Earth е абсолютно безплатна: за какъв лиценз можем да говорим?

Е, оказва се, че тази грешка важи не толкова за наскоро пуснатата Minecraft Earth, а по-скоро за Minecraft Pocket Edition. Стана известно, че новостта използва някои файлове от оригиналната игра за своята работа. Ето защо можете да видите, че в съобщението просто се казва „Minecraft“.

Поправете грешка в лиценза на Minecraft Earth

За да коригирате грешка в лиценза в Minecraft Earth, трябва да направите следното:

  1. уверете се, че стартирате Minecraft Earth поне веднъж, инсталирайте всички актуализации за нея и влезте с вашия акаунт в Microsoft;
  2. отидете на страницата за изтегляне на Lucky Patcher на вашия смартфон (или таблет);
  3. слезте в долната част на прозореца и кликнете върху синия бутон „Изтеглете LP Installer“;
  4. изтеглете APK от връзката, стартирайте го и следвайте инструкциите на дисплея;
  5. отворете приложението Lucky Patcher;
  6. кликнете върху елемента "Minecraft Earth", а след това върху бутона "Menu of Patches";
  7. след това щракнете върху „Премахване на проверката на лиценза“ и „Автоматичен режим“;
  8. без да променяте настройки, кликнете върху „Прилагане“.

Процесът на модифициране на играта може да отнеме известно време. Плюс това, не забравяйте, че успехът на премахването на проверка за лиценз е само 50 процента. Просто казано, може да се наложи да изпълните отново горните стъпки.

След като процесът приключи, затворете приложението Lucky Patcher и отворете Minecraft Earth. Сега играта трябва да се отвори без грешки в лиценза. Ако грешката все още се появи, тогава в седмата стъпка изберете опцията „Направете лиценз за приложение“, за да накарате играта да мисли, че имате лиценз. Това също трябва да ви помогне да заобиколите грешката и да въведете Minecraft Earth нормално.

Безплатната версия на играта може да бъде изтеглена на този линк - Minecraft Earth APK

Интересни Статии