Как да поправите грешката в файла nvspcap64.dll на компютър?

Когато видите такова доста неприятно нещо на екрана си като грешката nvspcap64.dll, трябва да знаете, че проблемът се отнася директно към вашата видеокарта и за да бъдем по-точни, тя се състои в дефектни драйвери за нея.

Този проблем се проявява в повечето случаи при стартиране на операционната система Windows, т.е. включвате компютъра спокойно, системата се зарежда и първото нещо, което се появява на екрана, е грешката nvspcap64.dll. Въпреки че понякога може да се появи, когато стартирате различни приложения или видео игри.

Самият файл е компонент на такава програма като GeForce Experience и е от съществено значение за неговото стартиране и, най-вероятно, възниква грешка при проблеми с този файл.

Съобщението за грешка може да гласи следното:

C: \ Windows \ system32 \ nvspcap64.dll "или не е проектиран да работи в Windows, или съдържа грешка. Опитайте да преинсталирате програмата с помощта на оригиналния инсталационен носител или се свържете със системния администратор или доставчика на софтуер за поддръжка.

или малко по-различен вариант:

При стартирането на C: \ Windows \ system32 \ nvspcap64.dll възникна грешка. Посоченият модул не бе намерен.

Причините за този проблем са същите като за всички файлове от тип DLL - нещо се е случило с nvspcap64.dll и следователно нито GeForce Experience, нито системата може да получи достъп до него. Именно заради това виждате тази грешка пред себе си.

За да разрешите този проблем, не е нужно да правите нещо супер сложно или продължително. Нека разгледаме методите, чрез които можете да се спасите от грешката с файла.

  • На първо място, опитайте се чисто да инсталирате драйверите си за видеокартата. Плюс това, също не забравяйте да инсталирате отново GeForce Experience с тях, както вече казахме, файла, който трябва да се свържем с него. В повечето случаи подобна проста преинсталация помага.
  • Можете също да опитате да го изтеглите, което можете да направите в самия край на тази статия и да го поставите във вашата система. Именно този метод сега разглеждаме малко по-отблизо.

Как да инсталирате nvspcap64.dll на компютър?

  • Както споменахме по-рано, изтеглете nvspcap64.dll от връзката по-долу.

    След това поставете този файл в системните директории C \ Windows \ system32 и C \ Windows \ sysWOW64 .

    След това натиснете клавишната комбинация Win + R и напишете regsvr32 nvspcap64.dll.

  • Рестартирайте компютъра и проверете за проблем.
Изтеглете nvspcap64.dll 10289 вече изтеглени

Интересни Статии