Как да поправите грешката "Вход не е възможно поради грешка при прехвърляне на данни" в Skype

Актуализиран скайп до най- новата версия ? Вероятно, като много други потребители, те очакваха нов готин дизайн, интересни неща от разработчиците? Но по някаква причина те са видели само надписа "Влизането не е възможно поради грешка при прехвърляне на данни" при опит да влезете ? И дори рестартирането на компютъра три пъти не помогна? Поздравления, ти си в клуба!

Не се притеснявайте: ще ви покажем как бързо и лесно да разрешите този проблем по три различни начина. Изберете този, който ви е най-подходящ.

Първа опция

Най-безболезненото: можете просто да опитате да премахнете възникналата грешка, докато вашият текущ профил, контакти и кореспонденция ще бъдат запазени. За да следвате всички стъпки, описани в нашите стъпка по стъпка инструкции.

По този начин,

 1. Излезте от Skype.

  PS: Не забравяйте, че за да излезете от програмата, не е достатъчно само да затворите прозореца. Трябва да намерите иконата му в долния десен ъгъл на панела сред работещите приложения, щракнете с десния бутон върху нея и изберете „Излезте от Skype“.

 2. Направете видими скрити програмни файлове видими. Това е по-просто, отколкото може да изглежда: просто щракнете върху „Старт“ (можете също да направите това с помощта на командата Win + R ). В лентата за търсене въведете това странно нещо: % appdata% \ skype .
 3. Отворете папката с вашия акаунт в Skype. Можете да го намерите по следния начин: C: \ Потребители \\ AppData \ Роуминг \ Skype \, където UZK е вашият акаунт на компютъра, UZS е в Skype.
 4. Отворете папката с вашия скайп-вход (името на тази папка ще отговаря на нея).
 5. Намирате файл, наречен " main.iscorrupt ". Този файл беше пречка, така че го изтрийте .

Това е всичко! Пуснете скайп, насладете се на нормалната работа на програмата и комуникацията.

Това е чудесен начин да поправите грешката. Има обаче моменти, когато това не работи. Тогава потребителят отново вижда вече мразения „Входът не е възможен поради грешка при прехвърляне на данни“. В този случай ще трябва да прибягвате до една от другите две възможности.

> Втора опция

Изтрийте потребителския си профил. Ако обаче се притеснявате само заради загубата на ценна информация от кореспонденцията, методът е подходящ за вас, защото профилът е изтрит, но цялата ви кореспонденция е запазена! Контактите също няма да отидат никъде . Само за профил.

Има и проста стъпка по стъпка инструкция за този метод.

стъпки:

 1. Излезте от Skype (подобно на предишния метод; не забравяйте за правилния изход от програмата).
 2. Отново „Старт“, въведете същото странно нещо в търсенето на % appdata% \ skype (необходимо, за да се покажат скритите програмни файлове).
 3. Отворете папката с вашия акаунт в Skype ( C: \ Потребители \\ AppData \ Роуминг \ Skype \, където UZK е вашият акаунт на компютъра, а UZS е в Skype).
 4. Отидете до вашия Skype профил (името на папката ще съвпада с вашето потребителско име) и го преименувайте . Можете например да добавите „2019“ или „-NEW“ в края.
 5. Стартирайте скайп, въведете вашето потребителско име и парола.
 6. Излезте от програмата отново.
 7. Отворете папката със skype профили и вижте, че сега има два от тях : стария ви профил и новият .
 8. Отидете на стария си профил, намерете файла " main.db " там. Той е пазителят на цялата ви кореспонденция. Копирайте го
 9. Поставете копирания файл в папката с новия профил със замяната .

За всеки случай можете да рестартирате Skype отново, но това не е необходимо. След като изпълните тези стъпки, приложението трябва да стартира без грешка и да избягвате загубата на ценни данни: контакти, история на съобщенията и т.н.

> Трета опция

Изтрийте съществуващия профил. Методът е подходящ за тези, за които историята на съобщенията в Skype не представлява никаква стойност, тъй като този метод предполага загуба на цялата кореспонденция. Контактите ще бъдат запазени .

Следвайте инструкциите стъпка по стъпка, ако искате да изтриете вашия Skype профил:

 1. Излезте от програмата (подобно на предишните методи).
 2. Щракнете върху „Старт“, въведете % appdata% \ skype в лентата за търсене, като по този начин ще видите видими скрити програмни файлове.
 3. Отворете папката с вашия акаунт в Skype ( C: \ Потребители \\ AppData \ Роуминг \ Skype \, където UZK е вашият компютърен акаунт, а UZS е в Skype).
 4. Намерете папката с вашия профил там (името е идентично с данните за вход в Skype).
 5. Изтрийте тази папка.
 6. Стартирайте скайп, въведете вашето потребителско име и парола.

Продължете работата и комуникацията без грешки!

Резервна опция

За пълно спокойствие можете да опитате да инсталирате отново Skype (тоест напълно да деинсталирате приложението с всички налични файлове и след това да го изтеглите и инсталирате отново).

В тази статия сме описали три различни начина за разрешаване на грешка в Skype . Сред тях има метод без загуба на информация за потребителя, метод със запазване на кореспонденция и контакти в профила и просто изтриване на съществуващ профил в Skype със запазване на контакти.

Винаги можете да обясните процедурата, за това има прости и ясни инструкции стъпка по стъпка. Надяваме се тази информация да ви помогне да разрешите проблема и когато се опитате да влезете в Skype, вече няма да виждате това досадно съобщение на екрана.

Всичко за потребителите!

Интересни Статии