Как да поправите грешката "Неуспешно инициализиране на услугата BattlEye: Грешка при зареждане на драйвера (1450)"?

Ако редовно играете игри за много играчи, трябва да знаете какъв е софтуерът като BattlEye. За всички, които не са запознати с BattlEye, може накратко да се опише като програма срещу измамници в игри, насочени към мултиплейър опит. Като цяло, помощната програма против измама, която най-често се среща в игри като DayZ и Arma.

И така, в един ден стартирате, например, Arma 3. В началото всичко върви както трябва, но след това, вместо обичайното стартиране на играта, на екрана виждате следното съобщение:

Неуспешна инициализация на услугата BattlEye: Грешка при зареждане на драйвера (1450)

Както може би сте забелязали, грешка в обикновен текст ви казва за проблеми с услугата BattlEye. Ето защо сега ще решим проблема, който се основава на повредата на този софтуер.

Как да коригираме BattlEye грешка в услугата?

Преинсталирайте BattlEye

Тъй като очевидно проблемът се крие в самата полезна програма BattlEye, най-логичното решение е напълно да я преинсталирате. За да постигнете това, направете следното:

 • Изключете първо Steam. След това премахнете напълно всички следи от BattlEye от вашия компютър. Деинсталирайте го, изтрийте всички папки, в които се съдържа. С една дума, направете го така, сякаш не е на вашия компютър. BattlEye може да се съдържа в директории C \ Program Files x86 \ * вашата игра *, C \ User \ AppData \ * вашата игра * и в папката с инсталираната игра.
 • Включете отново клиента Steam и проверете файловете на играта за вашата игра. За целта направете следното:
  • Отидете в библиотеката с вашите Steam игри.
  • Щракнете с десния бутон върху него и изберете „Свойства“.
  • Кликнете върху раздела „Локални файлове“.
  • След това щракнете върху „Проверете целостта на файловете на играта“.
 • Ако не са възникнали проблеми и файловете на играта са напълно в ред, тогава отидете на официалния уебсайт на BattlEye и изтеглете най-новата версия на помощната програма.
 • След всички манипулации с BattlEye проверете за грешка. Ако все още съществува, проблемът с грешката „Неуспешно инициализиране на услугата BattlEye: Грешка при зареждане на драйвера (1450)“ може да не е налице и в BattlEye.

Проверка на антивирус

Ако проблемът с грешката не е в самия BattlEye, тогава виновникът може да е вирусът ви. Той може да блокира BattlEye, защото го смята за зловреден компонент. Някои потребители в мрежата твърдят, че проблемът им с грешката „Неуспешно инициализиране на услугата BattlEye: Грешка при зареждане на драйвери (1450)“ е причинен от Антивируса. Опитайте да деактивирате активната защита на вашия Антивирус и вижте дали проблемът е отстранен. Ако наистина беше в него, тогава просто добавете програмата BattlEye към нейните изключения.

Инсталирайте fix pack 2922790

Някои потребители твърдят, че проблемът под формата на грешка „Неуспешно инициализиране на услугата BattlEye: Грешка при зареждане на драйвери (1450)“ се решава с помощта на специфична актуализация или по-точно пакет за коригиране за операционната система Windows под номер 2922790 . Инсталирайте го и рестартирайте компютъра. След рестартиране опитайте да стартирате играта отново и проверете за грешката "BattlEye: Driver Load Error (1450)" .

Интересни Статии