Как да поправите грешката "iPhone прекъсна връзка с iTunes"?

Ако въведете паролата неколкократно неправилно, смартфонът ще бъде блокиран и на екрана ще се появи известие: iPhone е изключен, свържете се с iTunes. Как да отстраните проблема зависи от това дали е вероятно да запомните кода или да намерите мястото, където е запазен.

Методи за решение

№ 1: запомних / намерих парола

Свържете телефона си с помощта на кабела към компютъра, на който е инсталиран iTunes. На екрана на компютъра ще се появи прозорец, в който трябва да изберете „Синхронизиране“. Нека процесът започне, но след 10-15 секунди ще го прекъснем, като щракнем върху кръста до лентата на състоянието. Това ще нулира брояча за опит за парола. Ще имате 6 до 10 опита за правилно въвеждане на кода.

№ 2: паролата е загубена завинаги

В този случай има две възможни решения на проблема:

  1. Чрез iTunes предварително беше създаден архив. В този случай трябва да се възстановите от такъв архив. Данните, които бяха изтеглени на устройството след създаването на архивиране, се губят. Свържете телефона към компютъра чрез кабел. В iTunes следвайте пътя „Файл“ => „Устройства“ => „Възстановяване от архивиране“. В прозореца изберете предварително създадения архив и потвърдете възстановяването.
  2. Няма резервни копия. Цялата информация на устройството ще бъде изтрита. Изключете телефона напълно - задръжте бутона за захранване за 5 секунди. Свържете телефона чрез кабела към компютъра, така че бутонът Home да е притиснат в момента на свързване. ITunes и иконата за кабел трябва да се появят на екрана на телефона. На екрана на компютъра в прозореца на iTunes се появява съобщението "Има проблеми с ..." - в долната част изберете "Възстановяване". Потвърдете следващите стъпки. Програмата ще изтегли и инсталира най-новия софтуер за вашето устройство. Препоръчва се да направите това на компютри с лицензирана ОС или да се уверите, че "пиратът" не е премахнат и съдържа всички необходими системни файлове. Поради това по време на фърмуера няма да има неочаквани повреди и ще преодолеете грешката, която iPhone е изключен, свържете се с iTunes.

Интересни Статии