Как да поправите грешката {"error": "invalid_request", "error_description": "Грешка в сигурността"}?

В днешната статия ще разгледаме грешката {"error": "invalid_request", "error_description": "Грешка в сигурността"} с вас, което причинява шок за много потребители, главно поради ужасната му дължина.

Тази грешка се появява всеки път, когато някой се опита да разреши използването на социалната мрежа VKontakte някъде на друг уеб ресурс и в момента има страшно много от тях. Нещо повече, заслужава да се отбележи, че тази грешка се среща предимно сред потребителите на браузъра Google Chrome, но в други браузъри е възможно и появата й.

Причина за грешката {"error": "invalid_request", "error_description": "Грешка в сигурността"} - преди това сте влезли във VK акаунта. Поне това е техническата поддръжка на самия VKontakte. И както показа практиката, това наистина е така.

Ако сами сте се сблъскали с грешката {"error": "invalid_request", "error_description": "Грешка в сигурността"}, тогава трябва да направите следното:

  • излезте от Вашия VK акаунт в браузър;
  • след това го въведете отново;
  • след това отиваме на сайта, от който се нуждаете, и влизаме с помощта на VK - проблемът е решен.

Както можете да видите, грешката {"error": "invalid_request", "error_description": "Грешка в сигурността"} се решава буквално за няколко минути, след което можете да получите достъп до всички уеб ресурси в мрежата чрез VK акаунта. Надяваме се, че този материал ви е помогнал да разрешите проблема.

Интересни Статии