Как да поправите грешката „Нашите сървъри са смирени от вашия невероятен отговор“ в Pokemon Go?

Pokemon GO бе пуснат миналата година, но популярността му не е намаляла. Тази играчка с добавена реалност за смартфони все още се харесва на играчите по целия свят. Въпреки това, много от тях са принудени да се примирят (или не) с проблемите, които понякога се появяват в Pokemon GO.

Скорошен проблем беше грешката „Нашите сървъри са смирени от вашия невероятен отговор“ в Pokemon Go, която блокира пътя за улавяне на Pokémon за смели играчи. В тази статия сега ще разгледаме как да поправим тази грешка и бързо да преминем към следващото търсене на редки джобни чудовища.

Ние поправяме грешката „Нашите сървъри са смирени от вашия невероятен отговор“ в Pokemon Go

Така че, за начало, нека да разгледаме кое време и как се появява тази неприятна новина на дисплея на смартфон, независимо дали на Android или iOS. Грешката "Нашите сървъри са смирени от вашия невероятен отговор" в Pokemon Go се проявява веднага в началото на играта. За да бъдем по-конкретни, след като въведете датата си на раждане и се опитате да влезете с вашия акаунт в Google.

Следното съобщение трябва да се появи на вашия екран, което сме превели, тъй като Pokemon GO не е преведен на руски:

Нашите сървъри са смирени от вашия невероятен отговор.

Работим за разрешаването на проблема. Моля, опитайте отново скоро!

или на руски:

Нашите сървъри са удостоени от огромен брой ваши заявки.

Работим по решение на този проблем. Моля, опитайте отново по-късно!

Ако извършите по-дълбок превод, тогава текстът за грешка казва, че сървърите на Pokemon GO са претоварени поради многобройни заявки от играчи, т.е. сървърът просто не можеше да се справи с голямото натоварване. Поне така се казва в съобщението за грешка.

Грешката „Нашите сървъри са смирени от вашия невероятен отговор“ в Pokemon Go може да не възникне поради натоварването на сървърите на Niantic, а поради някакъв вид провал при влизане в сървъра с вашия акаунт в Google.

Така че, за да се опитате да преодолеете тази грешка, ще трябва да направите следното (пример е даден на операционната система Android, след което можете да интерпретирате напълно тези стъпки за системата iOS):

 • Първо трябва да стартирате Pokemon GO и да стигнете до точката, в която на дисплея се появява грешка.
 • След като това се случи, минимизирайте процеса с Pokemon GO.
 • След това отворете Настройките на устройството си.
 • Отидете в секцията „Приложения“ (може да се появи и под името „Мениджър на приложения“ или „Мениджър на приложения“).
 • След това отидете на раздела "Всичко".
 • Намерете Pokemon GO в списъка и кликнете върху него, за да въведете свойствата на приложението.
 • Сега отидете на секцията "Памет" и кликнете върху бутона "Изчистване на данните".

Ок, първата стъпка от метода за коригиране на грешки „Нашите сървъри са смирени от вашия невероятен отговор“ в Pokemon Go вече е завършена. Да преминем към втория, а след това и към финалния, трети.

 • Затова отворете отново Настройките на устройството си.
 • Отидете в секцията „Профили“ (или „Профили“) и изберете „Google“.
 • Изтрийте профила си в Google.

Вторият етап е завършен и остава последният - добавяне на нов или съществуващ акаунт в Google. Работата е там, че грешката „Нашите сървъри са смирени от вашия невероятен отговор“ в Pokemon Go може да възникне поради някакъв конфликт с профила в Google на играча и създаването или добавянето му може да поправи тази неприятна ситуация.

 • Отново отидете на „Настройки → Акаунти → Google“.
 • Добавете стария си акаунт или създайте напълно нов.

Това е всичко, което трябваше да се направи, за да се възвърне възможността за достъп до сървърите на Pokemon GO. Ако все пак не успяхте да преодолеете проблема, тогава има още едно допълнително решение. Опитайте всичко останало, за да създадете нов акаунт в Google, но просто посочете в местоположението някаква англоезична държава, например Съединените американски щати, Австралия или Англия.

Ако това не помогна, тогава може би съобщението за грешка „Нашите сървъри са смирени от вашия невероятен отговор“ в Pokemon Go наистина не се лъже и сървърите за игри в момента са изключително заредени с множество заявки от играчите. В този случай просто трябва да опитате да влезете в играта малко по-късно.

Интересни Статии