Как да поправите грешката LS-0015 във Fortnite?

Огромен брой потребители виждат грешката LS-0015 при пускането на Fortnite в стартовия панел Epic Games. Текстът за грешка съдържа следната информация:

Грешка при стартиране

Не може да се свърже със сървъра за готовност на играта.

Код на грешката: LS-0015

Някои потребители се опитват да продължат няколко часа - това не носи никакъв резултат. За съжаление точните причини и решения в този случай не съществуват. Въпреки това няколко потенциални решения вече се скитат в Интернет, които могат да се отърват от грешката LS-0015 във Fortnite. Именно върху тях сега гледаме.

Ръководство за грешки Fortnite LS-0015

Така че в интернет са известни няколко потенциални решения - опитайте следното:

  • Щом грешката LS-0015 се появи в стартовия панел, затворете я насила чрез диспечера на задачите и след това я рестартирайте. Да, тук е привидно елементарно решение, но някои потребители твърдят, че работи.
  • Използвайте самия стартер, опитайте да проверите целостта на файловете Fortnite, тъй като LS-0015 грешката, макар и рядка, може да възникне в резултат на повреда на файловете за игри. Поне в мрежата можете да намерите твърдения от потребители, които успяха да се отърват от грешката по този начин.
  • Опитайте се да преинсталирате напълно както стартовата програма Epic Games, така и самата Fortnite. Някои потребители твърдят, че грешката им LS-0015 се появи поради проблеми с файловете на самия стартер. Преинсталирането на играта е проста предпазна мярка.
  • И последният начин е да създадете пряк път до изпълнимия файл на стартера и след това да зададете стойността „-http = wininet“ в полето на обекта чрез проблемите (без кавички, разбира се). Този метод е изключително популярен и ефективен в ситуации с тази грешка.

Надяваме се, че с помощта на горните препоръки можете да се отървете от грешката на Fortnite LS-0015. Ако знаете някакви допълнителни решения за този проблем - споделете ги в коментарите под статията.

Интересни Статии