Как да поправите грешката DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL?

Грешката DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL ни показва, че е направен опит за достъп до паметта на страницата във висока стойност на IRQL с помощта на ядрото. Проблемът най-вероятно е някой драйвер, който е повредил системния пул. Нека разгледаме методите за разрешаване на тази грешка.

Метод №1

За да започнете, направете пълна актуализация на целия софтуер на вашия компютър. Можете да използвате помощни програми като DevID агент или Driver Pack Solution . Те са невероятно удобни и прости на разположение и няма да изискват специални умения от вас.

Метод №2

Грешката DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL може да възникне, ако имате повече от един антивирусен инструмент на вашия компютър. Силно препоръчително е да имате инсталиран само един антивирус в системата си. Не само за коригиране на тази грешка, но и за намаляване на консумираните компютърни ресурси. Да имаш две антивирусни програми е доста скъпо.

Метод 3

Просто определете кой драйвер причинява проблема. Трябва да се посочи в самата дъна на синия екран на смъртта ( BSoD ). След като определите „виновника“, трябва да отидете до ресурса на програмиста и да получите необходимия драйвер от там.

Интересни Статии