Как да поправите грешка STINGRAY в Destiny 2

Огромен брой играчи за вече дълъг период от време срещат в Destiny 2 грешка с STINGRAY кода. Тази грешка по своята същност не е проблем като такъв. Сега ще изясним ситуацията. Грешката STINGRAY в Destiny 2 обикновено има три специфични причини за появата му:

  • играчът не е влязъл в своята платформа;
  • в момента сървърите на платформата се поддържат;
  • Абонаментът за PlayStation Plus или Xbox Live е изтекъл.

Както можете да видите, грешката STINGRAY в Destiny 2 не е загадка. Поради горните причини не е трудно да се правят прости решения, които ще ви помогнат в този проблем.

Как да коригираме кода за грешка "STINGRAY" в Destiny 2?

Така че, на първо място, трябва да сте сигурни, че преди да влезете в Destiny 2, сте влезли в своя PSN, Xbox Live или Battle.net акаунт. Ако наистина сте пропуснали тази стъпка по някаква причина при предишния старт, тогава грешката STINGRAY в Destiny 2 не е нещо неочаквано.

Ако обаче правите всичко едно по едно, но проблемът не изчезва, вероятно сървърите за вашата платформа в момента са в процес на техническа работа. В този случай няма да можете да направите нищо - очаквайте завършването на работата. Независимо от това, можете да наблюдавате състоянието на сървърите, като използвате ресурсите, отпуснати за това. Можете да използвате връзките по-долу:

  • Състояние на мрежата на PlayStation: //status.playstation.com/
  • Състояние на Xbox Lives: //support.xbox.com/xbox-live-status
  • Поддръжка на Blizzard: //battle.net/support/

Очаквайте, проверете състоянието на сървърите - това е всичко, което можете да направите. За съжаление, ако се уверите, че сървърите са възстановени, но грешката STINGRAY в Destiny 2 все още не изчезва, горещо препоръчваме да проверите дали вашият абонамент за PlayStation Plus или Xbox Live е изтекъл.

Интересни Статии